Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 24 éves lányként szűznek lenni?
Nekem nem ciki, hogy te szűz vagy.
Neked? Hát, gondolom igen, különben nem tennéd fel a kérdést.
Köszönöm !
Kicsit félénk vagyok és eddig nem mertem nyitni a másik nem felé. Viszont vágyok már arra , hogy közel kerüljek valakihez.
2 olyan párom volt, akik már kinőttek a tini korból, és velem veszítették el a szüzességüket. Az egyikük 1 a másik 3 évvel volt idősebb nálad.
Egyik esetben sem tartottam cikinek.
Nem az, de ilyen korban felvet kérdéseket az okra vonatkozóan. 🙂
Bár te végül is megindokoltad.
Van is már kiszemelt?
#6 amúgy ez a hozzáállás az igazi pasik rémálma, én agyfaszt tudok kapni azoktól a nőktől akik folyamatosan nem tudják mit akarnak. Nagyon hamar dobom is az ilyet. az én időmet ne rabolja egy talánegyszer dologgal
Szóval ez csak egy módon működhet, eldöntöd, megteszed PONT, nincs csikicsuki, jaj nekem még idő kell blabla. mondjuk a lúzer palik szoktak ilyenkor "megértően" viselkedni reménykedve. :D :D
Félre érted szerintem utolsó .:)
Eleve elutasító tudok lenni , egy kávéig nem jutok el. :D Szóval én nem húzóm más agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!