Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki 24 éves lányként szűznek lenni?
9: félig értek egyet. (én írtam a 7-es posztot).
Nem kell lefeküdni rögtön az első randin szűzlányként (én a nem szűz csajoktól sem várom el), meg lehet adni a módját az ismerkedésnek az ágyon kívül és azon belül is, nem kell rohanni.
Abban viszont igazad van, hogy szűz csaj akkor kezdjen kapcsolatba felnőttként, ha adott esetben készen is áll elveszíteni. Arra senkinek nincs szüksége, hogy hetekkel, hónapokkal később jöjjön rá, hogy akkor ő mégsem akar még lépni.
12: ha megengedsz egy életvezetési tippet!
Ne a szüzességed akard először elveszíteni (abból csak kapkodás, és csalódás lesz), hanem az életed megoldani.
Nem, csak egy jel, hogy probléma van.
Ha meg tudod oldani, akkor jó - ha nem, akkor nem jó.
Az a "megoldás", hogy majd oldja meg a férfi... az ritkán működik.
De, néha azért összejöhet, hogy egy férfi kinézi magának az ilyen nőt, elfogadja a természetét, a nőnek is bejön, és boldogan élhetnek.
Lottó négyes is szokott lenni néha.
Csak ritka.
18: a környezetemben több lányt is ismerek, akik 25+ veszítették el a szüességüket, és kb összejött, amit írtál.
Ilyen szempontból egy nő mindig szerencsésebb, mint egy férfi.
Ha egy férfi csak ül visszahúzódóan a sarokban 25 évesen, akkor nem kb 2 lottó 5-ös szerencse kell ahhoz, hogy jöjjön egy nő, aki feltöri a páncélját, türelmes, kivárja, segíti. Oh wait! ha egy férfi ilyen 25 évesen, akkor a sarokban sem fog ülni, csak otthon egyedül.
Egy nőnél mindig akad valaki, aki türelmesen kivárja, amíg feloldódik.
"Egy nőnél mindig akad valaki, aki türelmesen kivárja, amíg feloldódik."
De még ráadásul meg is kell felelnie a nő feltételeinek, ezen szokott elbukni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!