Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idősebb férfi eltart egy fiatal csajt, akkor mik az elvárások ezért cserébe?
Azért ahogy nézegettem pár ilyen kérdés kommentjeit, eléggé tudatlan 1-2 ember.
Konkrétan már 20 évvel ezelőtt is volt olyan hely Pesten, ahol özvegy vagy egyedülálló öreglányok szedtek össze fiatal férfiakat. Win-Win szituáció volt, a hapsi kapott pénzt, bizonyos esetekben örökölt is, cserébe elment a hölgyel színházba, bevásárolt, estélyekre járt stb. Nekem is volt olyan “ismerősöm”, aki így szerzett ingatlant, és tipikusan az az ember, akinek elhiszem, hogy tényleg nem volt intim dolog.
Na már most ez egy idősebb férfi-fiatalabb hölgy esetében ugyanúgy előfordulhat. Bizonyos körökben “szükség” van arra, hogy mindig legyen az ember mellett valaki, nem beszélve arról, hogy sok meggazdagodott ember könnyen magányos marad idős korára.
Persze ez nem zárja ki, hogy olyan is legyen, hogy csak szex és más semmi, de egyből rávágni, hogy bxszás orrba szájba, azért eleg primitív. A hölgyes részt pedig csak azért írtam, hogy látni lehessen, hogy abszolút nem nemtől függ, hogy ki keres magának partnert.
"azért eleg primitív."
Neked meg tájékozódni kellene. Az arabok pl. szeretik megalázni az európai nőket. El sem tudod képzelni mi megy dubaiban, te kis mumóza lelkű!
Jelenleg Magyarországon élünk, így úgy gondolom jogosan feltételezem, hogy a kérdező nem az arab országok és az arab emberek szokásaira kiváncsi.
Egyébként meg az utolsó bekezdésében leírtam, hogy egyik nem zárja ki a másikat, de gondolom a mai nap még nem kötöttél bele senki, így muszáj volt elkezdened dubajozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!