Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idősebb férfi eltart egy fiatal csajt, akkor mik az elvárások ezért cserébe?
Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 09:18
3/14 anonim válasza:
Soha ne legyen visszautasítás. Kérdés, hogy melyik férfinek milyen vágyai vannak.
5/14 anonim válasza:
Megkell beszélni mit akar a kis csaj.
6/14 anonim válasza:
A fiatal cssj menjen el dolgozni, menjen ferjhez, az idosebb pasi meg jojjon hozzam ket oriasi pofonra es kicsavart karral viszem a bortonbe.
7/14 anonim válasza:
Utcsó a helyi rambó, aki majd önbíráskodással tesz rendet. Kevesebb Chuck Norris - filmet, komám.
Emberre válogatja, én most keresek.
F, 42
8/14 anonim válasza:
Szex, amikor csak akarja a férfi. És amit csak akar. Vagy elmehet dolgozni, ez is egy opció... Aki kurvának áll...
9/14 anonim válasza:
Pénzért megbeszélés alapján mindent. Nekem volt ilyen "sugar daddym" és nagyon élveztem. Mindketten jól jártunk ezzel a fajta kapcsolattal. 😊
10/14 anonim válasza:
Nyilván megegyeznek erről és tudja mindkettő hogy mit és mennyit kell tenni érte.
Lehet havi, vagy heti akárhány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!