Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az hogy a csúnya lányokka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a csúnya lányokkal sokkal jobb(hosszabb) a szex?

Figyelt kérdés

Én személy szerint az idős vagy duci lányokat akik kevese tetszenek sokkal jobban meg tudom du..ni mint a szépeket mert kb 5 perc múlva elmegyek ha szép egy nő.

De a rondákat simman ki is bírom elégíteni mert csak nagy testi munka után tudok elelvezni .

Nekem ez a tapasztalat, prostizni is járok szóval havi 3 not elfogyasztok minimum de 18 20 év kozotti vékony baba lányok vagy 25 30 közötti szilikonos nők jönnek be legjobban de nek bírom sokáig.

Konkrétan elölről elkezdtem csinálni egy 19 éves csajt és már pár loket után folytam az alapnedvekkel együtt fuh szégyellem magam hogy ennyire gyors 😀 pedig álom teste volt .

Erre most elmentem egy 50 és nőhöz és fél órát raktam aztán élveztem el

2023. márc. 10. 15:06
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Jó kamuzni?
2023. márc. 13. 09:37
 32/40 A kérdező kommentje:

Miért??? Mi hihetetlen azon hogy havi 2 prostihoz jár az ember

Fel ora 20 e a jobbaknal

15e az olcsóbb kategória

Havi 40 e simman kijon melós fizumbol is.

Van aki hetente jár.

Miért szerinted nekem elég 1 2 havonta?😀

Havi 2 is kevés de nemtudok mit csinálni több már drága lenne hosszútávon meg nem viselek el egy nőt.

2023. márc. 13. 12:39
 33/40 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőt sem viselné el egy nő hosszútávon, így érthető. :)
2023. márc. 13. 12:55
 34/40 A kérdező kommentje:

33# hát ha van olyan nő aki elfogadja hogy én irányítók és nem lazad meg gondolatban se .

És elviseli hogy 2 3 napig nem is akarok vele foglalkozni akor elveszem feleségül 😀

Arab vagy ilyen kelet Ázsiai lányok között lehet lenne ilyen de azokal meg nemtudnek beszélni.

Szóval maradok a prostiknal

2023. márc. 13. 14:26
 35/40 anonim ***** válasza:

34. Miért nem akarnál vele foglalkozni?

Azt szabad tudni te mennyi idős vagy? Mert nem nézek többnek 25-nél, de lehet érzelmileg annyi sem vagy.

2023. márc. 13. 14:29
 36/40 A kérdező kommentje:

26 szóval majdnem eltalaltad.

Azért nem akarok velük foglalkozni mert nem érzem szükségét nekem ez csak kényszer.

Nincs időm se energiám

Gyermekemmel foglalkozok pár órát az is elég szociális feladat.

Egy nővel foglalkozni csak bonyolítana az életem

Szüleim is meg rokonok is kérdezik miért nincs másfél éve barátnőm

Azt persze nem mondhatóm mint itt hogy prostizni járok. Elég kellemetlen.de ellintezem azzal hogy nincs időm.

2023. márc. 13. 15:10
 37/40 anonim ***** válasza:
52%
Pff így még szánalmasabb vagy.. nekem már így eleve nem kellene pasi sem,ha qvázik ..ki tudja mit szedtél össze pfújj
2023. márc. 13. 16:37
 38/40 anonim ***** válasza:

Én nem járok prostikhoz, hanem sok egyéjszakás kalandom van. Számomra a szex hosszát nem befolyásolja a csaj szépsége, de a csúnyácskább lányok mindig nagyon bevállalósak az ágyban azt vettem észre.

Szoktam nagyon szép lányokkal is szexelni, de nyilván nem olyan könnyen kaphatóak bármire.

Míg a csúnyább, husibb lányoknak mehet az anál, mélytorok, nyeletés stb

Nyilván így kompenzálnak, de ez egy jó dolog.

2023. márc. 13. 19:02
 39/40 anonim ***** válasza:
szerintem meg jól teszed
2023. márc. 13. 19:03
 40/40 A kérdező kommentje:
38# igen enis így látom de amúgy férfiaknál is ronda dagadt férfiak a legperverzebbek néha betegesen is .gondolom egy idő után megbolondul az ember szex nélkül
2023. márc. 13. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!