Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az hogy a csúnya lányokkal sokkal jobb(hosszabb) a szex?
Én személy szerint az idős vagy duci lányokat akik kevese tetszenek sokkal jobban meg tudom du..ni mint a szépeket mert kb 5 perc múlva elmegyek ha szép egy nő.
De a rondákat simman ki is bírom elégíteni mert csak nagy testi munka után tudok elelvezni .
Nekem ez a tapasztalat, prostizni is járok szóval havi 3 not elfogyasztok minimum de 18 20 év kozotti vékony baba lányok vagy 25 30 közötti szilikonos nők jönnek be legjobban de nek bírom sokáig.
Konkrétan elölről elkezdtem csinálni egy 19 éves csajt és már pár loket után folytam az alapnedvekkel együtt fuh szégyellem magam hogy ennyire gyors 😀 pedig álom teste volt .
Erre most elmentem egy 50 és nőhöz és fél órát raktam aztán élveztem el
Hat ez egyenenkent valtozik. A csajok is masok, Te is mas vagy mint mi.
De szerintem a szexben valo elvezetet elsosorban nem a kinezet hatarozza meg. (Most a szelsosegeket nem ide szamitva)
Nekem volt car a szex gyonyoru novel. Es tok jo picit csunyacskaval... akivel meg agyba sem nagyon akaratm bujni.
Nem vagyok adonisz de Számomra a nők csak szórakozás.
Igenis vannak nagyon formas vonzó nők és van az átlag és van az alatt is
Suliban 10 es skálán pontoztuk őket
Tudom szemétség de ha csak szórakozásra kell akor csak a külső számít nem a belső .
Miert is? Ha nem hazudozók miért rossz ha csak elvezeti eszkozokkent
tekintek a nőkre? fizetek érte sokszor hogy ne kelljen foglalkoznom velük tiszta sor .
#9:
Nem nem... nem mind görény. Sőt azt gondolom, csak kis része az. Csak a nők jelentős részét a görények karizmatikus, domináns, szociopata kisugárzása hengerli le, robbantja a bugyiban a biológiai bombát. Ismerősi (lány) körben nagyjából ezt tapasztalom.
Aki normális? Nem vonzó, nincs "kémia". Akivel meg összejönnek az később péppé veri és megcsalja. De karizmatikus, macsó, szívtipró... szó se róla.
És aki nem görény, és tiszteli a nőket, kenyérre kenhető családapa lenne, az "átlagos", "béta", "aranyos", azon pedig úgy keresztül nézel, mintha nem is férfi lenne. Pech... :D
Ezért a torz a képed a férfiakról. Tisztelet a kivételnek, aki nem így működik.
(Hozzáteszem a férfiak részéről pepitában ugyanez a probléma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!