Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az hogy a csúnya lányokka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a csúnya lányokkal sokkal jobb(hosszabb) a szex?

Figyelt kérdés

Én személy szerint az idős vagy duci lányokat akik kevese tetszenek sokkal jobban meg tudom du..ni mint a szépeket mert kb 5 perc múlva elmegyek ha szép egy nő.

De a rondákat simman ki is bírom elégíteni mert csak nagy testi munka után tudok elelvezni .

Nekem ez a tapasztalat, prostizni is járok szóval havi 3 not elfogyasztok minimum de 18 20 év kozotti vékony baba lányok vagy 25 30 közötti szilikonos nők jönnek be legjobban de nek bírom sokáig.

Konkrétan elölről elkezdtem csinálni egy 19 éves csajt és már pár loket után folytam az alapnedvekkel együtt fuh szégyellem magam hogy ennyire gyors 😀 pedig álom teste volt .

Erre most elmentem egy 50 és nőhöz és fél órát raktam aztán élveztem el

2023. márc. 10. 15:06
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

10# figyi saját és ismerősök tapasztalata igazából az a titka hogy nyomulni kell rájuk.

Nem kell ész, külső, de még pénz se feltétlen,

Ha alkoholosok akor egykis simi tapi után kaphatok

Egyik villanszerelo ismerősöm mesélte miket művel az egyedül otthon lévő nőkkel és kiscsajokkal.

Mikor házhoz hívják szerelni.

Ott van velük egyedül kicsit dumál velük aztán rájuk nyomul azt meséli 80 százalék nem utasítja vissza .

Rájuk kell nyomulni teljes erőbedobással Ha nagyon nagyon nem akarják azt úgyis látod es hagyod de ha csak kicsit ellenkeznek az nem jelent semmit a nőknél.2 perc után simman meggondolhatja magat

2023. márc. 11. 13:49
 12/40 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek csúnya lányok.
2023. márc. 11. 14:38
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
11 ha ronda vagy teljesen mindegy mennyire nyomulsz egy adott nőre,a bugyi nem csúszik le ,te ostoba 2perc múlva sem!! Csak a ribiknek
2023. márc. 11. 14:41
 14/40 anonim ***** válasza:

11#:

#10 vagyok.

Elhiszem és el is fogadom hogy ez a helyzet. Csak a normális/átlagos férfi nem ilyen, mint a villanyszerelő ismid. Az átlagos az, aki tiszteli a nőket.

És a nők is inkább ilyenre vágynak tudatosan. Tudat alatt persze arra, hogy a villanyszerelő a nedves bugyit letépi róluk. De párjának nem ilyet akar hosszú távra... Aztan végül mivel ilyen férfi kombó nincs, nagy részük egyedül marad. De mondjuk a villanyszerelő is valszeg :)

Szóval ez csak megint azt erősíti amit a #10 ben írtam :)

2023. márc. 11. 14:55
 15/40 anonim ***** válasza:
48%

#12:

Persze... Minden lány szép és kedves.

Csak a férfiak görények.

Itt okvashattuk ezeket a megállapításokat.

De vannak csúnya lányok es görény pasik is. De nem mind ilyen.

Mellesleg van abban valami hogy a csúnya lányokkal jobb a szex.

Nyilván mert ritkábban szexelnek. És jobban is odateszik magukat ilyenkor.

Én nagyon kerültem őket... de egyszer csak belecsusszantam a szexbe olyannal l, akivel nem gondoltam volna. És megtenném máskor is.

Meet kimondottan pozitiv csalódás volt az egész :D

Meg is változott a véleményem róluk... nagyon pozitív irányban. Tök lelkes volt, élvezte is nagyon. Sőt másnap azt mondta, nem gondolta hogy én szexelni fogok vele. És ez jól is esett. Senki nem mondott még ilyet nekem nőként.

És a sajat hülye határom is átléptem... miszerint a jó szexhez bomba alkat kell.

2023. márc. 11. 15:06
 16/40 anonim ***** válasza:
31%
Istenem ,de szánalmas okádék mocsadékok vagytok mind .. és még mondják,hogy a nők mennek a kinézetre mi??!
2023. márc. 11. 15:19
 17/40 anonim ***** válasza:

#16:

Mert a nők nem?

A pasinak még csak szarul sem kell kinézni. Elég ha csak nincs karizmatikus kisugárzása már nem is férfi... vagy ha nincs 190 cm magas.

Mi pedig most mondjuk éppen, hogy a nem túl szép lányoknak is tök jó esélyeik vannak. És jó velük a szex.

Akkor most ki a mocsádék? Ráadásul mi ilyet nem is mondtunk a másik nemre, csak hogy csúnya.

Egy vélhetően (nő) mondta eddig hogy minden férfi görény..

Szóval inkább a nők pocskondiázzák a férfiakat jobban. Itt is...

Nő vagy? Nyalasd már ki magad valakivel és nem leszel ennyire frusztrált... :D

2023. márc. 11. 15:26
 18/40 A kérdező kommentje:

14# mit tiszteljünk rajtuk ? A mai nők ugyan olyanok mint mi.

nem hozznak már áldozatot mert egyenlők. Szóval full ugyan olyan tiszteletett érdemelnek mint egy férfi kolléga semmi többet.

Ok mindig mindennek csak a könnyű oldalát fogják meg .tisztelet a régebbi idők asszonyainak jár akik sok mindent elviseltek a csalad egységert.

A mai nők meg full önzok.jo tegyük hozzá mi férfiak meg mindig is onzok voltunk miotta világ a világ.

De ha már nincs különösebb különbség köztünk akor mit tiszteljünk rajtuk többet mint egy férfin?

2023. márc. 11. 15:29
 19/40 anonim ***** válasza:
48%

#18-al egyetértek.

Sajnos megfigyelhető az a tendencia, hogy egyre nehezebben szerveződnek párokba az emberek. Ezt gondolom mindenki tapasztalja. És alapvetően a férfi "keresi" a nőt. (Sőt ez elvárás is a nők részérő)..

Ebből viszint kezd kialakulni az a nézet, hogy akinek punci van a lába között az már fél siker az éltehez. Hiszen olyan mintha a punci felértékelődött volna az "emberpiacion" mintha keresett termék lenne. A pasi meg értéktelen, hiszen 1 nőre 20 jelentkező van...

Aha...

Csak végeredményben ez a mai "punci-kultusz" ugyanannyi boldogtalan szingli nőt fog kitermelni... mint ahany szingli férfit. (Eccerű matek)

Szóval ha nők sem szinglin akarnak megöregedni, miért csak a férfiaknak kellene ez ellen küzdeni?

2023. márc. 11. 15:41
 20/40 A kérdező kommentje:

14#Amúgy a sok ingyen elő nőn akiket férfiak tartanak el mit tiszteljünk??

Oké aki fosulira jart vagy van valami szakmája eltartja magát azt megilleti az a tisztelet mint akármelyik férfit ez oke

. de a sok ingyen elő ribit fölösleges tisztelni semmit nem tettek le az asztalra .

2023. márc. 11. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!