Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az hogy a csúnya lányokka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy a csúnya lányokkal sokkal jobb(hosszabb) a szex?

Figyelt kérdés

Én személy szerint az idős vagy duci lányokat akik kevese tetszenek sokkal jobban meg tudom du..ni mint a szépeket mert kb 5 perc múlva elmegyek ha szép egy nő.

De a rondákat simman ki is bírom elégíteni mert csak nagy testi munka után tudok elelvezni .

Nekem ez a tapasztalat, prostizni is járok szóval havi 3 not elfogyasztok minimum de 18 20 év kozotti vékony baba lányok vagy 25 30 közötti szilikonos nők jönnek be legjobban de nek bírom sokáig.

Konkrétan elölről elkezdtem csinálni egy 19 éves csajt és már pár loket után folytam az alapnedvekkel együtt fuh szégyellem magam hogy ennyire gyors 😀 pedig álom teste volt .

Erre most elmentem egy 50 és nőhöz és fél órát raktam aztán élveztem el

2023. márc. 10. 15:06
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

19# nekem is volt ilyen kapcsolatom nagyon szegény családból való fiatal csajszi volt én meg 10 évvel idősebb.

Konkrétan azért volt velem mert volt kocsim meg tudta hogy kiviszem a nyomorbol.

Konkrétan mivel szerettem gumi nélkül csinálni kihuzogatosan csináltuk.aztan valahogy felvetette hogy nyugodtan benne is hagyhatom

Konkrétan képes volt felcsinaltatni magát csakhogy kivigyem a szegénységbol .

4 evet együtt voltunk gyereket neveltunk többé kevésbé nagy nehezen működött.

De aztán talált nálam is jobbmodu pasit Németországi magyar srácot kiment gyermekünket meg nálam hagyta .aztán fél év múlva ott is terhes lett 😀😀

Dolgozni 1 napot nem dolgozott jomodban el már van 2 gyereke ( igaz egyiket elhagyta)

Konkrétan már nyíltan leirta nekem hogy csak azért volt velem mert akor én voltam a legjobb választás és hogy szeretonek jó vagyok jó volt velem a szex de sose volt szerelmes.

Ilyen nők is vannak a vilagon vigyázzatok!! Ilyen számító népség nálunk férfiaknál csak a pszihopatak .

2023. márc. 11. 16:02
 22/40 anonim ***** válasza:

Na terjünk vissza a csúnya lányok szex témához :) Félrecsúszott a téma a "minden férfi görény" hozzászólásnál.

Mellesleg a férfiakból is van aki mama hotelből átköltözik a párkapcsolati hotelbe... az sem jobb :)

A rendes és normális férfiak és nők tiszteljék egymást... aki meg nem inge az ne vegye magára. :D

2023. márc. 11. 16:30
 23/40 anonim ***** válasza:

lehet benne valami.

egyébként egyet tudok érteni 1-2 dologban a kérdezővel a nők már egyenlők ugyan olyanok mint egy pasi szóval tényleg nem kell tisztelni őket csak azért mert nők.

jah én is prostihoz járok full ronda vagyok de szépnőt is dugtam már 1 óráig mondjuk én tök lassan csinálom szeretek csak úgy bennük lenni.

2023. márc. 12. 21:12
 24/40 anonim ***** válasza:

10. Szerencse, hogy amit leírtál az a kislányok és a ribik ismérve.

Normális nők belső alapján választanak, a külsőben viszont megfogja valami őket. Nem Adoniszt keresnek és nem is dugó gépet mint a kérdező. :)

2023. márc. 12. 22:48
 25/40 A kérdező kommentje:

Akor 25 30 éves korig kislánynak számítanak?😀

Utána talán megjon az eszük de az is miért?? Mert gyereket akarnak abban a korban és ott nyilván kell egy férfi szolga aki biztonsággal segíti őket. Gyerekneveleshez más ember kell mint bulizgatunk nyaralgatunk élethez.

A nők mindent okkal tesznek!

2023. márc. 12. 22:57
 26/40 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek is nagy a pofája ,ő nem dugó gép csak a szája nagy
2023. márc. 13. 05:45
 27/40 A kérdező kommentje:
Havi 2 3 új not fogyasztók minden korosztalybol és emberfajtabol. Nemtudom ez sok vagy kevés.
2023. márc. 13. 08:07
 28/40 anonim ***** válasza:

27. Messziről jött ember azt mond amit akar.

Teszel ki képes magadról, hogy elhiggyük? 😆🤗

2023. márc. 13. 08:27
 29/40 anonim ***** válasza:
Kérdező ha valóban így lenne,nem ide írkálnál
2023. márc. 13. 08:30
 30/40 A kérdező kommentje:

Nem ingyen.nem vagyok adonisz

Nekem ez havi 40 e be kerül kb

2023. márc. 13. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!