Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos vagy az alatti mérettel mi értelme a szexért hajtani, mikor rengeteg nagyobb méretű férfi van, és a vibrátor pedig minden faroknál jobb?
Tehát mindig lesz a nagyobb méretű , ügyesebb , jobb, és a legyőzhetetlen vibrátor.
Vagy törődjek bele hogy dagadt csúnya nőkkel szexeljek akikhez már a kutya sem nyul és akik hajtogatják hogy nem a méret számít stb de közben csak azért csinálják mert nem jut jobb nekik mint én?
Igazad van. Szerintem is műdákót a nőknek mert az 35 cm és olyan a legnagyobb alfának sincs.
Meghívlak sörre, felmegyünk egy közös recskázásra a szállodámba az X7es BMW-mmel a nők meg éljenek műdákóval.
Én farkam is csak 11 cm, de a nők nemtudják mit hagynak ki ;)
F/43
Nálunk is mindig lesz nagyobb mellű, vékonyabb derekú, kerekebb fenekű, hosszabb combú, sz.pósabb szájú, fiatalabb, ázsiaibb, babább p.ncijú stb., akkor törődjünk bele, hogy csak dagadt, ronda, ápolatlan pasikkal szexelhetünk, akik hajtogatják, hogy a külső nem számít, de csak azért mondják, mert nem jut nekik jobb?🤔
Ja, tudom, nekünk könnyű, mert mi nők vagyunk, megkaphatjuk bármelyik pasit, mert van p.ncink, bocs, ezt mindig elfelejtem... (alkalmazni is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!