Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos vagy az alatti mérettel mi értelme a szexért
hajtani, mikor rengeteg nagyobb méretű férfi van, és a
vibrátor pedig minden faroknál jobb?
Figyelt kérdés
Tehát mindig lesz a nagyobb méretű , ügyesebb , jobb, és a legyőzhetetlen vibrátor.
Vagy törődjek bele hogy dagadt csúnya nőkkel szexeljek akikhez már a kutya sem nyul és akik hajtogatják hogy nem a méret számít stb de közben csak azért csinálják mert nem jut jobb nekik mint én?
#9 van egy nagy titok a nők azzal fekszenek le akik jól néznek ki, sikeresek és magabiztosak a nagy farkuk és a lefejezett nők száma miatt és leginkább azzal aki a legjobban hazudik. Ha csak azzal feküdnének le akit szeretnek akkor nem 30-50-100 pasival szexelnének hanem 5-10-zel. Csak a pasiknak kell azt hazudni hogy szeretik a nőt mert csak így jutnak szexhez, míg a nő bemondja hogy szex kell és van ezer jelentkező ... szóval ezt a szerelem dumát felejtsd el
2021. márc. 1. 19:08
13/40 anonim válasza:
12
Ekkora hülyét. Jelentettem is. Ne bombázd f@szságokkal az oldalt, a magadfajták miatt lesznek selej gondolkodásúak a szűz kisfiúkák és a kiöregedett trollok
2021. márc. 1. 19:11
14/40 A kérdező kommentje:
#8 de sajnos akarnak , csak ők akarnak, csak ronda öreg dagadt nők akarnak , igazából nem szexet hanem kapcsolatot. 🤪🤪🤪
Ki beszélt itt kapcsolatról ? Nem a társkereső rovatban vagyunk hanem a szex részen ? Nem akarom hogy szerelmes legyen belèm egy ronda dagadt lelakott nő ! De csak ők jönnek ...
2021. márc. 1. 19:11
15/40 anonim válasza:
Akkor mártsd a farkad sósavba. Inkább, minthogy jusson neked bármi ami képes bottal megpiszkálni egy ekkora s*ggfejet
2021. márc. 1. 19:16
16/40 anonim válasza:
Te egy orvosi eset vagy. Attól hogy neked nem jön össze attól még a világ nem olyan fekete fehér mint amilyennek látod. A szavadiból az jön le hogy életedben nem voltál még nővel mert unalmas és taszító a kisugárzásod de ennek ellenére egyébként nagyon jó hogy tudod a nők hogy működnek. Tapasztalni kéne te ostoba és nem sértődötten szart dobálni mert nem jött neked össze eddig semmi. Az nem jutott eszedbe hogy a hiba benned van és nem az összes nőben a világon? Nem lehet hogy csak annyira életképtelen vagy hogy még egy nőt se tudtál elcsábítani? Az nem a nő hibája ha nem vagy érdekes semmilyen szinten és ilyen undorító módon beszélsz róluk. Szégyellem hogy ugyanahhoz a fajhoz tartozom mint te. Szánalmas vagy...
2021. márc. 1. 19:18
17/40 anonim válasza:
Hát, ezt még olvasni is borzalom! Egyáltalán van olyan nő, aki szóba állna veled valaha is?!!!!!
2021. márc. 1. 19:28
18/40 anonim válasza:
Bele is szeretnek, azt írja. 🤔
Volt, hogy inkább másfél évig sem szexeltem, mert nem találkoztam olyannal, aki megfogott volna - de ilyen lénnyel akkor se tenném, ha 300 kiló lennék, és szőrösebb, mint Csubakka. Maradnék inkább szűz örökre🤦♀️🤦♀️🤦♀️
2021. márc. 1. 19:32
19/40 A kérdező kommentje:
#13 nagyon tévedsz. Nem miattam, hanem a nők miatt. Én eredmény vagyok nem okozat.
2021. márc. 1. 20:54
20/40 A kérdező kommentje:
#16 igazad van nem voltam. Azért nem mert csúnya szegény és kisebb intim méretű voltam. Nyilván ha az ember egész gyerekkorában és utàna egész életében csak a megalàzàst kapja akkor nem tud boldog és magabiztos. Én ezt tapasztaltam !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!