Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki kipróbálta már szűzként a vibrátort a hüvelyben?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és vettem egy vibrátort, de kicsit félek kipróbálni, mivel még szűz vagyok, de nagyon izgat.
Van aki próbálta szűzként betenni?
22/L
2021. febr. 24. 18:26
2/8 anonim válasza:
Én még csak a dildót próbáltam szűzként... De tényleg, mitől félsz? (17/L ha számít)
3/8 anonim válasza:
csinald, elvezni fogod, aztan vagysz majd az egyre nagyobbakra :)
4/8 anonim válasza:
Persze. Talán olyan 20 évesen elsőnek. Először ilyen kis picivel próbáltam (10cm hosszú es elég vékonyka) de "ismerkedésre" pont jó volt. Aztán úgy 22 évesen vettem egy hosszú és vastag dildót. Pasival még sosem voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát attól félek hogy fájni fog, mert eléggé szűk vagyok.
2021. febr. 24. 19:41
6/8 anonim válasza:
Én is szűz voltam és amúgy egyáltalán nem fájt. De mint írtam én előbb egy rövid és vékonnyal próbáltam meg persze ujjak. Így már elégnek éreztem. :) De ha félsz akkor nem vagy kész.
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan kipróbálhatod nem fog megharapni, semmi bajod nem lesz tőle. Nem fog fájni, ha meg kellemetlen akkor nem csinálod, vagy lassabban, vagy nem olyan mélyre stb. legalább felfedezed a tested, megismered a reakcióidat.
8/8 anonim válasza:
Nem kell felned tole. Csinald batran. En eloszor dildoval kezdtem majd utana jott a vibrator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!