Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos vagy az alatti mérettel mi értelme a szexért hajtani, mikor rengeteg nagyobb méretű férfi van, és a vibrátor pedig minden faroknál jobb?
Tehát mindig lesz a nagyobb méretű , ügyesebb , jobb, és a legyőzhetetlen vibrátor.
Vagy törődjek bele hogy dagadt csúnya nőkkel szexeljek akikhez már a kutya sem nyul és akik hajtogatják hogy nem a méret számít stb de közben csak azért csinálják mert nem jut jobb nekik mint én?
#28 látom te nem érted a lényeget. Ha nekem is normál, vagy méginkább ideális méretem lenne , akkor én se sirnék, lenne önbizalmam mert tudom hogy van mire. Te ebből a helyzetből könnyen magyarázol, hogy jaj csak csinálni kell meg a figyelek magamra és a többi közhely...
Alapvetően és teljesen más a helyzetünk, mivel én lehetek bármilyen amikor oda kerül a sor hogy teljesiteni kell, akkor nincs mivel, de minimum erős hátrányból indulok. És ott pont nem az számit hogy milyen márkás ruhát vettem le, vagy milyen okosan társalogtam előtte, hanem az amit az ágyban nyújtani tudnék. Te könnyen magyarázol az önbizalomról, mert minden amire hivatkozol és példálozol azok megszerezhető dolgok. Nagy farkat viszont sose tudsz szerezni, neked nem is kell mert megvan! Nekem nincs. Ez a qrva nagy különbség kettőnk közt, amit valahogy nem akarsz felfogni. Ha nekem is akkor lenne akkor lehet én se adtam volna fel 16 évesen és élném le az egész életemet abba a tudatba hogy selejt vagyok, főleg nem szex nélkül. De veled ellentétben nekem ez adatott meg, kis fxsz és ebből következően a zárkozottság, önbizalom hiány, kisebbségi komplexus, és lányok általi megalázottság. Szóval ugyanazt tudom mondani, amiben nem vagy érintett abba ne oszd az észt mert hülyén veszi ki magát.
#22, #27 nagyom intelligensnek gondolod magad a magázódással?
Tedd meg hogy nem égeted magad itt az okoskodással , egy fxszméregetős kérdésnél, mert nagyon kinos.
A kérdésed volt az ami már sokadik alkalommal kínos, de már inkább nem mondok semmit mert úgyse lehet veled semmit megértetni mert egy betonbuborékben élsz, amiből nem akarsz kilépni és azt hiszed igazad van. Pedig ha akár csak egy másodpercre elgondolkoztál volna azon amiket elmondtam rájöttél volna hogy a farkad senkinek nem számít semennyire. Ha te magad nem vagy értékes, vagy valamilyen szinten vonzó az ellenkező nemnek lehet 25 centis farkad is, akkor se fogsz kelleni. 16 évesen meg feladni azért elég szomorú. Attól még hogy az első nő elutasított nem kell az egész életedet így élni. A szex nem jelent mindent, az nem az élet. Sajnálom hogy ilyen helyzetben vagy, de hidd el hogy senki nem fog segíteni neked hogy túl legyél ezen a helyzeten. Az egyetlen aki segíthet neked az te magad vagy. Amíg ezt nem látod be addig csak egy üres, céltalan életet élsz. A szexen kívűl rengeteg fantasztikus és gyönyörű dolog van ebben az életben amit megélhetsz, de ehhez ki kell nyitnod a szemed és tenni kell érte hogy átéld őket (a szexet is). Tényleg közhelyesnek hangzik ez az egész, de nem véletlenül szokták mondani hogy mindenki a saját sorsának kovácsa. Ha nem teszel semmit azért hogy jobb legyen az életed akkor nem is lesz semmi jobb, nem fog történni semmi. Attól pedig hogy neked volt pár rossz tapasztalatod még ne általánosíts mert nem minden nő ilyen. Nem vagyok egy rosszindulatú ember úgyhogy a legjobbakat kívánom neked, és találd meg a boldogságot.
#28 voltam
Látszik a korod. Bár én érettebb voltam ennyi idősen, mint te. 16 évesen nem is gondolkodtam a farkam méretén, nemhogy emiatt savanyodjak be. Mostanra házasok vagyunk és boldogok a feleségemmel.
Üdv, egy 10 cm-es pasi.
Kedves #36 kérdezlek téged, mennyire befolyásolta a kapcsolatotokat az anyagi helyzeted, illetve miket hazudtál a mostanra már kedves feleségednek hogy ágyba vidd?
Pusztán kíváncsiságból, ha már a kérdező ilyen sok tapasztalattal azt állítja hogy ezek amik kellenek a nőknek.
37
Iróniából kérdezed? Nem hazudok annak akit szeretek. És nem vagyok kőgazdag sem, ha erre célzol.
Bocs, nagyon régi a kérdés, de csak most bukkantam rá…
először is, szeretném minden úriembernek kifejezni a hálámat a világ összes nője nevében, aki itt kiállt mellettünk…
másodszor
Én soha nem értettem, hogy a méret miért jelentene bármiféle problémát is egy párkapcsolatban? Alapjában véve a nők kb 2/3-ának nem elég a hüvelyi izgatás az orgazmushoz. Én is közéjük tartozom. A többségünknek bizony kell a “rásegítés” kívülről. Azok a nők viszont, akik el tudnak menni csak hüvelyi izgatással, el tudnak menni más módon is… itthon ez soha nem volt probléma…Az a pasi, aki mennybe akarja juttatni a partnerét, mennybe is juttatja. Nem kell ehhez x cm…
A “kedves” kérdezőnek üzenem, hogy ne fogja a méretre, hogy miért nem kell a nőknek. Alapban honnan tudnánk előre valakiről, hogy mekkorával rendelkezik? Mégis eljutunk az első együttlétig anélkül, hogy megkérdeznénk, mégis mekkorára számítsunk… inkább azon gondolkozzon el, miért nincs nő, aki eljutna vele az elsőig….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!