Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek prostihoz vagy ne?
19 éves vagyok. Mindig hallom, ahogy a haverjaim mondják, hogy így meg úgy szexeltek a hétvégén, én nekem meg szűzként ezt kell hallgatnom mindig, soha nem volt részem benne.
Szakgimmnáziumba járok, ha 5 lány van az iskolában, akkor sokat mondtam. Bulikon kívül csak az egyetemen tudnék kapcsolatba lépni nőkkel, de addig van hátra még fél év.
"de addig van hátra még fél év."
Húú, micsoda problémái vannak egyeseknek... És ha megdugsz egy prostit, aki a fejed helyén két 20 ezres bankjegyet lát csak, akkor jobb lesz a lelkednek? Mert ha igen, akkor hajrá, a csajnak legalább könnyű pénz.
De egyébként semmi értelme :D
Barátom én is az egyetem alatt "veszítettem el", s hidd el kamatostól bepótoltam azóta mindent :)
Semmivel sem vagy elkésve. A haverjaid szövegének egy része meg hanta. Tedd a helyére a tökeid és ne másoknak akarj megfelelni.
Egyrészt ne higgy el minden kamut, amit a haverjaid szövegelnek.
Szerintem még fiatal vagy ahhoz, hogy a szüzességen rágódj. Ha nem vagy extrán introvertált, illetve ronda, mint a bűn, akkor egyetemen simán találhatsz valakit.
Tudod, a prostival való szex érzelem mentes.
Másrészt ha nagyon kíváncsi vagy, akkor menj el. Sokan túlspilázzák a szexet, pedig nem olyan nagy dolog. Tök mindegy, hogy prostival, vagy barátnővel lesz az első. Nem számít.
Viszont nem minden prosti vállal ilyen fiatalokat. És sajnos benne van a pakliban, hogy ha érzi, hogy szűz vagy - amit amúgy nem érdemes elárulni - akkor meglátja a könnyű pénzkereseti lehetőséget, és nagyon gyorsan "kivégez", te meg mehetsz is haza úgy, hogy kb. semmi sem történt.
Szerintem ha mész, akkor idősebbet válassz, akinél Nincs negatív értékelés.
A tanácsom az hogy Menj el !én 20 éves voltam mikkor elmentem hozzá,és nem bántam meg!érzelem mentes lett volna nem volt az !
Berákta beásta fejjetbe magát elmész pillangóhoz ,vagyis egy Rosszlányhoz akkor menj !
Ja és nem leszel lúzer !ahogy 1/1irta!inkább tökös leszel mert volt bátorságot elmenni hozzá!
Csak arra figyelj jó csajt válasz!
Olyanhoz menj aki tudja szűz vagy és
Mindent megfok tenni jól érezt magadat!
Ezt te érzed mivel te ismered magad
Ha érzelmesebb típus vagy akkor nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!