Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szexelhetnékem van elmenjek prostihoz?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szűz. Már a farkam még a kis ci.ány lányokra is feláll. No nem 3 évesekre, hanem kb velem egykorúakra :)
Pedig hozzájuk sosem vonzódtam. Lelki beteg vagyok már szerintem a szex hiány miatt, de jó ötlet a prosti?
2018. nov. 20. 12:51
1/9 anonim válasza:
Ha lusta vagy energiát belefektetni a csajozásba, akkor menj prostihoz.
3/9 anonim válasza:
Nekem is szexelhetnekem
Van nokent
4/9 anonim válasza:
Nekem is ffi-ként, pedig szoktam! 😀
5/9 anonim válasza:
menj, sokat nem vesztesz vele, de jót válassz, olvasd el a beszámolóit! csak vigyázz mert nagyon rá lehet ám kattanni a prostizásra! :)
6/9 anonim válasza:
Ha van erre pénzed és kedved akkor HAJRÁ!
7/9 anonim válasza:
Ha ennyire készen vagy már, de nem akarsz csajozni akkor igen menj prostihoz.
8/9 anonim válasza:
Az elviselhetetlen nemi vágy azt jelzi, hogy ideje becsajozni.
9/9 anonim válasza:
Miguel? Szöveget értelmezni luxus? Lelkibeteg. Négis milyen csajozásról hadoválsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!