Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmenjek prostihoz, ha nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek prostihoz, ha nagyon izgulok?

Figyelt kérdés
Szeretnék nagyon szexelni, de az izgalomtól, meg hogy nincs önbizalmam félek, hogy nem áll fel. Szeretnék önbizalmat szerezni jó szex élményt megtapasztalni, de egyszerűen fosok elmenni, hogy beégek.

2022. dec. 20. 16:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Ne fiatal csajhoz menj, hanem neked szimpatikus 30+-hoz. Megértőbb, tapasztaltabb, és felállítja, abban biztos lehetsz.
2022. dec. 20. 16:14
 2/18 anonim ***** válasza:
13%
Es tuti nem futsz ossze a cigany pasijaval
2022. dec. 20. 16:17
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Menj! Minden jo prostinak gyogypuncija van erre a jelenségre.
2022. dec. 20. 16:24
 4/18 anonim ***** válasza:
11%

Találj inkább egy csinos lányt, akit tiszeltsz és szeretsz és vele minden oké lesz.

A szex nem arról szól, hogy "szeretnék már valakibe beleélvezni", hanem két ember egymás iránti szeretetéről :)

2022. dec. 20. 16:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy tedd azt ami neked tetszik, nem kell ehhez más véleménye. Én a helyedben biztos mennék és ahogy korábban írták, tapasztaltabb nőhöz, aki érti a dolgát.
2022. dec. 20. 16:29
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj velem ,csak rajtad múlik az,hogy legközelebb látod-e még,ha nem úgy sikerül.Ne fiatalhoz,én is inkább 30+ ajánlanék elsőnek.Ő majd lerendez.
2022. dec. 20. 16:37
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Ku rva és gyengédségre vágyik? Ő fizet a pasinak vagy mi?
2022. dec. 20. 16:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként azt tanácsolom, hogy ha ennyire izgulsz akkor menj olyanhoz, aki masszíroz is, hátha az el tud lazítani egy kicsit (bár gondolom az feláras).
2022. dec. 20. 16:51
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

#9.

Ez jó tanács. Van olyan aki csak masszíroz és mellé kiveri (Ezt hívják appy finishes masszásnak(, vagy maximum leszop, de aktust amúgy sem vállal.

Ez is nagyon jó élmény lehet, mert sok a képzett masszőz hirdető és így is hozzád ér egy nő, meg beszélgetni is tudtok…

Én is extrém izgulós vagyok, régen is az voltam… Meg gátlásos is vagyok. Volt fiatalabb koromban egyszer, hogy óvszert vásároltam és egy csinos nő volt az eladó és majdnem elájultam csak ennyitől.

Sajnos a nap 24 órájából majdnem az összeset végig stresszelem, éjszaka is fogcsikorgatva alszom… Pszichológussal, meg pszichiáterrel próbálkoztam, de csak gyógyszerrel tudtak segíteni, az viszont az életemben többi részére negatív hatással volt.

Ezért járok lányokhoz, mert az elképesztő mértékben ellazít és ki tudok kicsit kapcsolni… Szerintem ezért nem állt még csak a szívem. És szerintem azért egy fokkal jobb szokás, mintha gyógyszer, drog vagy alkohol függő lennék.

2022. dec. 20. 17:09
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
9.: Te vagy a kilenc...
2022. dec. 20. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!