Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elmenjek prostihoz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmenjek prostihoz?

Figyelt kérdés

Röviden a lényeg. Kb fél évvel ezelőtt voltam utoljára lánnyal, és a munka/suli/tanulnivaló miatt sokszor még magamnak sincs időm kiverni, és már kezdek nagyon fusztrált lenni emiatt. Nem vagyok a prostizás híve, hiszen betegségeket lehet elkapni és át is verhetnek, de tényleg hiányom van. Ismerkedni nincs időm, és azt se hiszem, hogy sokan akarnak csak 1-2 alkalmat egy idegennel.

Szerintetek érdemes elmennem hivatalos lányhoz a hétvégén, vagy még így is inkább maradjon a jobbkéz?:D

2022. nov. 23. 08:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudni. De ne hidd, hogy olyan lesz, mint elképzelted. Nagyon sokan csalódnak az egész prostizásban. Pont ezért nem akarom én se, meg egyszerűen nem vágyom rá, hogy valaki csak pénzért legyen velem. Illetve ha izgulós vagy akkor még a merevedésnél is lehet gond.
2022. nov. 23. 08:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj bátran!
2022. nov. 23. 08:44
 3/10 anonim ***** válasza:
4%

Össze szeded magad, lemész egy buliba és 30 perc alatt 4 csajt szedhetsz össze.

Persze ha ápolt vagy, és jó a dumád, és van kisugárzásod.

2022. nov. 23. 08:47
 4/10 anonim ***** válasza:
fél év az igencsak a bemelegítés kategória, én közel 2 és fél éve nem voltam nővel, mégse fordult meg ilyesmi a fejemben, de vannak itt még nagyobb rekorderek is :D
2022. nov. 23. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ja mert neked ennyire egyszerűen megy az ilyen gondolom😀 csajozáshoz ez édeskevés még
2022. nov. 23. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőként... nem kell szex céljából buliba menni, már az ajtóba letámadnának, ha hagynám magam.
2022. nov. 23. 11:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké, de én nem vagyok nő, engem senki se támad le az ajtóban.
2022. nov. 23. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bro' ha neked csak egy nettó lyuk kell akkor menj inkább prostihoz. A te dolgod egyébként, neked kell döntened megéri-e neked azt a 20-30k-t egy dugás. Megjegyzem ha nem agyatlanul csinálod akkor nem kapsz el nagyobb eséllyel STD-t prostitól mint a dj könnyűvérűjétől aki egy hétvégén több pasit is lefurulyázik.
2022. nov. 23. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább masszázsra menj, testnek és léleknek is jó.
2022. nov. 23. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:

“ sokszor még magamnak sincs időm kiverni”

Akkor a prostizashoz sem lesz időd.

2022. nov. 23. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!