Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha zavar engem ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha zavar engem ha egy olyan lánnyal kéne összejönnöm aki már több ezerszer szexelt én meg még szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Rossz bele gondolni hogy már több fiúval lehetett, meg hogy neki már nem annyira különleges a szex mint nekem aki még kezdő vagyok.
2023. márc. 5. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy kéne összejönnöd? Ha zavar, ne jöjj vele össze. (Nem véletlen, hogy eddig még nem voltál növel!)
2023. márc. 5. 11:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez nem normális.
2023. márc. 5. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Maradj otthon szüzike.

A redőnyt is húzd le. :D :D :D

Jobb hely lesz a világ ha ezek véletlenül sem szaporodnak. :D

2023. márc. 5. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Engem az is zavar ha más fiú már hozzá ért mielőtt én nem voltam a csajnak
2023. márc. 5. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ultra gáz vagy…
2023. márc. 5. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:
8%
Igen, normális. A ribik nem alkalmasak komoly kapcsolatra. Azért én a helyedben használnám egy dugásra, legalább már nem kellene hazudnod a szüzességedről a következő lánynak.
2023. márc. 5. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ki tart fegyvert a fejedhez, hogy össze kell vele jönni? Nem kell. Látszik, hogy nem vagy érett fejben. Nem attól lesz a szex különleges, hogy hányadik alkalom, hanem a két ember teszi azzá. Őszintén, teljesen felejthető élmény volt az elsőm, ellenben a jelenlegi párommal még mindig nagyon jó élmény, pedig évek óta együtt vagyunk. Téged az zavar, hogy tudod, hogy a másik fél tapasztaltabb, és nem fogod megütni a lécet. Ezzel vagy meg kell bírkózni, nem a tulajdonod a másik, előtted is volt élete.
2023. márc. 5. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár ilyen lett volna az első nőm, hogy ezerszer szexelt
2023. márc. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!