Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamagra gold tablettat akarok bevenni eletembe eloszor (29F) Merevedesi zavar miatt , elvileg a szivemmel se vernyomasommal nincs baj de viszont elegge panikbeteg vagyok es elrettentem a mellekhatasok hallatan?
Figyelt kérdés
...illetve migrenes fejfajasaim is szoktak lenni front kor mit javasoltok?2023. febr. 22. 18:15
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg az orvostól aki felírta.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem irtak fel -.- nyilvan azer kerdezem itt
2023. febr. 22. 18:56
3/8 anonim válasza:
#1 Kamagrát nem ír fel orvos mivel nálunk nincs törzskönyvezve. A netről rendelt, meg itt-ott kapható készítmények 99%-a hamisítvány, feketepiaci termék amit valamelyik sufnilaborban kotyvasztanak össze. Teljesen bizonytalan mekkora a valós hatóanyag-tartalmuk (ill. hogy került-e bele szennyeződés).
4/8 anonim válasza:
Ja amúgy meg pajti' ha tanácsot vársz: keresd fel az orvosod, vizsgáljon meg és adjon rendes vényköteles termékhez receptet. Az hatni is fog, meg az orvos is lát legalább előtte és eldönti megéri-e az alkalmazásával járó kockázat az esetedben.
5/8 anonim válasza:
3-as 1000x rendeltem már kamagrát, most is van itthon, egy se volt kamu soha😃.
Kérdező, az nem árt, ha egészséges vagy. Én mindig fél tablettát vettem be, áll a f@sz,mint a cövek.
6/8 A kérdező kommentje:
5 ös ! Na ezmar egy nyugtatobb valasz volt..
Igazabol a mellekhatasok miatt parazok hogy mi ertelme a jo szex nek ha mellette szetrobban a fejed meg minden bajod van?
2023. febr. 22. 20:15
7/8 anonim válasza:
6-os, fejfájás, szívdobogás az nem volt soha. Ha frankó a kamagra, egy picit bedugul az orrom, ezt másoktól is hallottam. Soha nem vettem be egy egész szemet, mindig csak felet, az is elég volt mindig. Amúgy 50 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!