Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kamagra gold tablettat akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamagra gold tablettat akarok bevenni eletembe eloszor (29F) Merevedesi zavar miatt , elvileg a szivemmel se vernyomasommal nincs baj de viszont elegge panikbeteg vagyok es elrettentem a mellekhatasok hallatan?

Figyelt kérdés
...illetve migrenes fejfajasaim is szoktak lenni front kor mit javasoltok?

2023. febr. 22. 18:15
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Kérdezd meg az orvostól aki felírta.
2023. febr. 22. 18:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem irtak fel -.- nyilvan azer kerdezem itt
2023. febr. 22. 18:56
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
#1 Kamagrát nem ír fel orvos mivel nálunk nincs törzskönyvezve. A netről rendelt, meg itt-ott kapható készítmények 99%-a hamisítvány, feketepiaci termék amit valamelyik sufnilaborban kotyvasztanak össze. Teljesen bizonytalan mekkora a valós hatóanyag-tartalmuk (ill. hogy került-e bele szennyeződés).
2023. febr. 22. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Ja amúgy meg pajti' ha tanácsot vársz: keresd fel az orvosod, vizsgáljon meg és adjon rendes vényköteles termékhez receptet. Az hatni is fog, meg az orvos is lát legalább előtte és eldönti megéri-e az alkalmazásával járó kockázat az esetedben.
2023. febr. 22. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as 1000x rendeltem már kamagrát, most is van itthon, egy se volt kamu soha😃.

Kérdező, az nem árt, ha egészséges vagy. Én mindig fél tablettát vettem be, áll a f@sz,mint a cövek.

2023. febr. 22. 19:32
 6/8 A kérdező kommentje:

5 ös ! Na ezmar egy nyugtatobb valasz volt..

Igazabol a mellekhatasok miatt parazok hogy mi ertelme a jo szex nek ha mellette szetrobban a fejed meg minden bajod van?

2023. febr. 22. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os, fejfájás, szívdobogás az nem volt soha. Ha frankó a kamagra, egy picit bedugul az orrom, ezt másoktól is hallottam. Soha nem vettem be egy egész szemet, mindig csak felet, az is elég volt mindig. Amúgy 50 éves vagyok.
2023. febr. 22. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja, 5-ös voltam.
2023. febr. 22. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!