Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak elfogyott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak elfogyott a kamagra?

Figyelt kérdés
Este bevetés lenne de már nincs kamagrám nem akarok beégni nélküle nagyon gyenge teljesítményt tudok nyújtani nélküle, de kamagrával akár egy óràig simán megy nagyon parázok az estétől. Eddig háromszor voltunk együtt mindig bevettem de most már nincs nagyon félek hogy mi lesz most mit fog gondolni rólam
2022. júl. 17. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom hany eves vagy, de szerintem fiatal.

A sajat erdekedben allj le vele, nem normalis minden egyuttletnel bevenni. Es egy oraig nem tudom ki igenyli a reszelest amugyis :D

2022. júl. 17. 17:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazi szex éhes a barátnőm azért is nyúltam ilyen szerhez nehogy ezen múljon a kapcsolatunk, mert volt már példa hogy emiatt dobtak ki mert nem úgy teljesítettem ahogy elvárta, most nem bíztam a véletlenre csak most bajban vagyok
2022. júl. 17. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, akkor mar kapj szivrohamot a sok sz.rtol... Tedd rendbe inkabb az onbizalmad, gyakorolj cucc nelkul.
2022. júl. 17. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ott van a baj , meg még nagyobb baj lesz hogy teljesen rászoksz és nélküle semmit nem tudsz csinálni.

Jobb ha leállsz és úgy is menni kell annak, vagy kicsit segítsen a batátnőd és vissza kell állni a normális kerékvágásra.

2022. júl. 17. 18:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Menj el egy szexshopba, és vegyél valami bogyót🤷‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2022. júl. 17. 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi gond. Viszont a stressz sokkal rosszabb.Hogy fog felállni ha közben parázól, hogy nem fog? Sehogyan. Nyugi van. Egyszer nem baj ha nem olyan mint szokott. Kipróbáljátok így. Aztán lehet maradhat is nèlküle
2022. júl. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!