Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnál óvszereket és egyéb dolgokat találtam. Megcsal?
Ha biztosra akarsz menni, akkor esetleg annyit tudsz tenni, hogy megszámolod az említett készletet, és folyamatosan számolod, hogy mennyi fogy és mikor. (Föl is írhatod valahova, hogy el ne felejtsd.)
Ha azt állítja, hogy magának csinálja gumival, akkor azt elvileg meg tudod találni valamelyik házon belüli kukában.
Ha nem találsz bizonyítékot, akkor nagy valószínűséggel félrekuksizik, vagy annyira hülye, hogy a WC-be dobja.
Amúgy én a helyedben még nem szóltam volna neki, mert akkor ő is valahogyan be fogja állítani a dolgot, amit te el is fogsz fogadni bizonyítékként.
Esetleg egy kicsit tudsz kémkedni, ha nagyon biztosra akarsz menni. E-mail, telefon, hívások, üzenetek visszanézése, néha követhetes is hogy merre járkál, vagy "váratlanul" össze is futhatsz vele valahol. (Csak, hogy egyértelmű legyen a dolog.) :,D
#4: aha, persze... figyelj, ha van arra lehetősége, hogy tudtod nélkül magának csinálja, arra is van, hogy ugyanígy másokkal chateljen. De egyébként miért gondolod, hogy ennek nyoma van? Nem mindenkinek van szeretője, a többség prostizini jár, ami csak egy telefonhívás.
Szerintem szerencsés vagy, hogy ez kiderült. 4.5 évet elcsesztél rá a fiatalságodból, de még van esélyed hozzád illő társat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!