Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnál óvszereket és egyéb dolgokat találtam. Megcsal?
Figyelt kérdés
10 doboz óvszert és 3 kamagrát találtam nála. Az óvszerek bontottak és két doboz olyan is van ,amit akkor használt amikor együtt voltunk már ,de nem is védekezéztünk. A kamagrát is használta , amikor már együtt voltunk. Múltkor egy bontottat találtam és arra azt mondta,hogy néha szereti magának úgy csinálni kézzel,ha óvszer van rajta. Most nem tudom mit gondoljak. Teljesen letört ez a dolog. Én 25 éves vagyok, ő pedig 45 , és 4,5 éve együtt vagyunk.2022. jún. 12. 11:05
11/30 A kérdező kommentje:
Nem szóltam neki,hogy tudok róla. Ma találtam meg.Jó lenne több bizonyítékot gyűjteni .Igazából hozzáférésem van a gépéhez és szoktam rajta én is belépni a sajátomba. Szóval tudom hogy nem beszél senkivel sehol, csak a haverokkal ezért is fura ez.
2022. jún. 12. 11:27
12/30 anonim válasza:
Kollégával dug és személyesen, vagy a céges webexen beszélik meg céges telefonról vagy laptopról. Vagy van egy teljesen árny-élete, olyan emailről, amit nem is ismersz.
13/30 anonim válasza:
A szomszédot nem tudja felcsinálni, a gumi fölösleges lenne!
Ha a vére hajtaná a Kamagra is!
De valami nincs a helyén az tutti!
14/30 anonim válasza:
Általában bármennyire is szeretnénk hinni ilyen helyzetben, hogy nem történt meg, próbálunk magyarázatot találni, az esetek 99%-ában mégis félrekúr a másik. Én egy éven át (!) gyűjtögettem a bizonyítékokat, mire beismerte.
15/30 anonim válasza:
Ha gumiban szexel, az nem számít megcsalásnak!
16/30 A kérdező kommentje:
13.-as pontosan! Nem a vére hajtja. Ő nem olyan típus. Mindig is alacsony volt a libidója és amikor összejöttünk ,akkor még mesélte is ,hogy neki mindig kellett valami (pl:egy kis szesz), amitől elmúlnak a gátlásai szex közben
2022. jún. 12. 11:49
17/30 anonim válasza:
Ideje már egy értelmes kapcsolatot kialakítanod!
18/30 anonim válasza:
Érd be azzal, hogy önkielégít. Próbálj vele többet szeretkezni. Nem valószínű hogy megcsal, az általad leírtak szerint.
19/30 anonim válasza:
#11: jaj, de naív vagy. Számítógépen létezik privát böngészés, semmi nyoma nincs. Telefonon lehet jelszóval védeni adott chateket, sőt, van titkos chat is. Aki okosan csinálja, nyom nélkül teheti.
Egyébként meg továbbra is; jobb esélyre prostizik, mint szeretőt tart.
20/30 DanielC válasza:
45 eveseknek altalaban nem olyan jo a merevedesük vagy libido mint 20 eveseknek, szerintem ezert van a kamagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!