Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18eves hetero lány vagyok és 1x sikerült eddig elelveznem, és ez nagyon zavar... Olvastam hogy először meg kell ismernem a saját testem, de én egyszerűen nem vagyok képes magamhoz nyúlni. Hatalmas bűnnek és gáznak tartom... Hogy tudnék "feloldódni"?
Én is így voltam kb. Addig amíg egyszer leitattak és öten dugtak egész este. Nem hogy orgazmusom, hanem orgazmusfolyamok jöttek! Azóta is imádom a többest, bár általában csak két-három pasi van.
Húzz egy vonalat és kezdj új életet! Légy nyitott
Nem kell lotyónak lenni, mint az utolsó...
Egy jó partner kell hosszútávon, aki figyel rád.
F/27
Pedig ehhez kérdező gyakorlat kell. Nem szerelem, nem párkapcsolat (mondjuk az segíthet ebben). Szóval az kell, hogy ráébredj, hogy mi az ami neked jó a szexben. Hogy megértsd, hogy ez egy örömforrás és nem valami ajándék amit te adsz egy férfinak vagy ő ad neked.
Tudom miről beszélek, mert egyszer átsegítettem - szerintem pont ilyen dilemmán egy lányt. Nem.. nem dugtam nemhogy érzéketlenül, hanem még élvezetből, érdekből se. De tény, hogy sokat beszélgettünk és ténylegesen is tettünk az ügyért, de ott a legtöbb a petting volt. Sikerrel jártunk és azóta és egészséges szexuális élete van. Élvezi a szexet és azt ami ezzel jár.
Szóval meg tudod tenni te is, mert az élet része ez a gyönyör is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!