Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet mondani a dugopajtinak hogy zavar hogy nem kezdemenyez?
Figyelt kérdés
Mar nagyon regota tart koztunk a dolog. Az utolso 1,5 hetben csak en irtam ra, most meg en voltam az aki leszervezte hogy akkor melyik este talalkozzunk... Rosszul esik mert azt erzem hogy magatol eppen leszrna.... Ezt valahogy emlithetem neki hogy jol esne ha maskor o kezdemenyezne...? En vagyok a lany.. 23L 24 F2023. febr. 25. 19:53
2/18 anonim válasza:
Ez a lényege a dugópajtinak. Nem kell hogy érdekeljen, csak arra az 1 órára.
4/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy azert az egomnak jol esne. Meg inkabb baratsag extrakkal vagyunk, beszelgetunk is csomot, meg osszebujva alszunk... Voltak idoszakok amikor csinaltunk mast is szexen kivul :D de igen, lehet nem szabadna hogy erdkelejen, de jol esne
2023. febr. 25. 20:02
5/18 anonim válasza:
Én ilyenkor be szoktam sérülni és nem történik semmi se. Szóval egyszerűbb ha elmondod neki, hogy mi van.
Aztán ha nincs semmi akkor kicsit majd észbe kap, ha meg unja a képed akkor kedvességből párszor fog ő is próbálkozni de utána meg vissza fog állni ez a helyzet, hogy te keresed és ő szarik rád.
6/18 anonim válasza:
És pont egy ilyen csávónak jön össze egy ilyen kapcsolat. :D
7/18 anonim válasza:
De amúgy meg bármennyire is gáz, sajna az elérhetetlen nők/férfiak kellenek nekünk, aztán nagyon könnyű belekényelmesedni a kapcsolatokba és hagyni, hogy a másik pedálozzon, mert elhisszük hogy ez nekünk jár.
8/18 anonim válasza:
A vonzóak leginkább. Egy átlagos játszhatja az elérhetetlent. :D
9/18 A kérdező kommentje:
Igen, lehet jobb szolnom. Es itt nem is arrol van szo hogy szerelmes lettem bele, de jol esne az erzes hogy o is kivan, es nem en futok utana, hogy szexeljünk mar...
2023. febr. 25. 20:07
10/18 anonim válasza:
Találsz ezer másik jelöltet. Miért egy gyökérrel vergődsz, aki nem is törődik veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!