Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet mondani a dugopajtinak hogy zavar hogy nem kezdemenyez?
Figyelt kérdés
Mar nagyon regota tart koztunk a dolog. Az utolso 1,5 hetben csak en irtam ra, most meg en voltam az aki leszervezte hogy akkor melyik este talalkozzunk... Rosszul esik mert azt erzem hogy magatol eppen leszrna.... Ezt valahogy emlithetem neki hogy jol esne ha maskor o kezdemenyezne...? En vagyok a lany.. 23L 24 F2023. febr. 25. 19:53
12/18 anonim válasza:
Igen! Ne vicceljél! Dugtok de nem vagytok őszinték egymáshoz?
Mond meg neki!
13/18 anonim válasza:
milyen egodnak esne jol? valakinek az uritoedenye vagy, milyen egorol beszelunk?
14/18 anonim válasza:
Néma gyereknek... egyébként a #12-esnél a pont, beszéltek egymással, egymás bizalmában fogadtátok a másikat annyira hogy dugtok, találkoztok - akkor miért nem mondod meg neki te mit gondolsz???
S vagy észbe kap, vagy nem... mondjuk az hogy ennyire elkényelmesedett nagyjából jelzi hol vagy az értékrendjében (segítek: nem a sor elején).
16/18 anonim válasza:
Pont ezek azok a kapcsolatok ahol mindent ellehet mondani.
Mert ha valami nem tetszik jön más, úgyse tervezel vele jövőt.
Én a helyedben megmondanám neki hogy elég egyoldalúnak tűnik a dolog és ha nem érdeklem akkor szóljon és megoldom máshogy
17/18 anonim válasza:
Lehet hogy megunt, és azért is nem kezdeményez. Beszéld ezt meg vele őszintén, hogy miért nem kezdeményez.
18/18 anonim válasza:
Nekem megmondhatod, én tuti nem sértődnék meg rajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!