Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Derékfájós pasik! Benneteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Derékfájós pasik! Benneteket mennyire zavar, vagy akadályoz derékfájásátok a szexben?

Figyelt kérdés

2023. márc. 3. 06:43
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Semennyire
2023. márc. 3. 06:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van spina bifidám, volt ideg becsípődés is már, fájdalom kisugárzás volt a combon végig egészen a térdig, mindkét oldalon. A nyújtás segít, de ettől még vannak problémáim. Pl olyan mintha prosztata gondom lenne, miközben urológus szerint nincs semmi bajom.

Ha a merevségre kérdezel, akkor az változó. Ha fáj a derekam, vagy benyillal a fájdalom, akkor fejben tudattalanul is ott vagyok. Volt hogy lekonyultam. Máskor meg semmi gond.

2023. márc. 3. 06:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Még nem volt benne részem, de szerintem a munkámból adódóan nem zavarna.
2023. márc. 3. 07:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Bár nem pasi vagyok, hanem nő, de gerincsérvem van a lumbális részen évek óta, hiába vagyok még fiatal.

Vannak napok amikor jobban fáj,akkor nyílván nincs semmi. Akinek sokszor fáj, tudja hogy van egy alapfájdalom, amikor viszont nem akadály. Annyi hogy vannak olyan pózok, vagy például, ha sokáig egy pózban, akkor szólok, hogy váltsunk, vagy máshogy, és akkor nincs semmi gond.

2023. márc. 3. 07:29
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is van isiászom, de valahogy szex közben annyira más ingerek érnek, hogy olyankor nem érzem. 17 év rohadék ülőmunka tönkretette 1-2 csigolyám.
2023. márc. 3. 08:27
 6/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem az élsport miatt ízületi fájdalmaim szoktak lenni, meg a derekam is tropa. De ezek nem olyan fájdalmasak, mint egy gerincsérv. Emiatt, amikor szexelek, nem érzek fájdalmat. De ez így volt fiatalon is, amikor izomlázam volt.
2023. márc. 3. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!