Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más által teleélvezett spermás puncit dugtatok már? Milyen érzés volt így szexelni?
Más által teleélvezett spermás puncit dugtatok már? Milyen érzés volt így szexelni?
Lányok! Ti csináltatok már ilyet? Aki másodiknak vagy harmadiknak jött ő tudott róla? Nektek milyen érzés volt, hogy egymásután aznap többen is szexelnek veletek és beleélveznek a puncitokba?
A válaszokhoz kérlek írjatok életkort és nemet is.
35F (hetero, csak lányoktól kérek privátot)
Hármasoztunk, és egymás után élveztek belém a fiúk. Engem roppantul izgat, hogy egymás nedvében tocsogtak. Láthatóan őket sem zavarta, pontosabban azt aki második volt.
Akkor voltam 22 éves.
#2 Mennyit éreztél abból, hogy ketten is belédélveztek?
Kimostad utána? Milyen volt, hogy összekeveredett?
Pàrszor előfordult,éveken át szexeltem egy párral. Olyan jó tocsogós volt,csúszott rendesen:)
Egyik alkalommal az is előfordult ,hogy fura ízű volt a punci amit nyaltam majd kiderült, hogy előtte elsült benne a hapsi...
32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!