Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők vagy Lányok, szánalomból...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők vagy Lányok, szánalomból lefeküdnétek egy 30 éves Szűz ferfival aki sikertelen ezen a téren?

Figyelt kérdés
Vagy nincs bennetek egy kis sajnálat egy sikertelen átlagos külsejű ferfi iránt?
tegnap 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Életem nem kell elmondani h szűz vagy csak csináld

Mert ha elmondod az elijeszt minket azt hisszük hogy a toronyban baj van h valami elmebeteg pszichopata gyilkos lappang benned

Nektek fizikális szűzességetek nincs

Szóval nem tudom h miért vagytok ennyire rá görcsölve .

Nektek nem fáj nem vérzik nem kell félni

Csak be kell dugni egy lyukba azt hello

tegnap 21:41
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Nem. Az ilyen ember nem férfi, csak egy kis pöcs. 34/N.
tegnap 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:
39%
#1: Esetleg abban mutatkozhat meg, hogy szűz, hogy nagyon gyorsan elsül. De ezt is jól ki lehet küszöbölni, “látod, annyira tetszel, hogy egyből elélveztem”…
tegnap 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
S te szánalomból, sajnálatból mennyit adakoztál, mennyi karitatív munkát végeztél a tavalyi év során? A szánalomszex k.rvára nem vonzó a nők szemében, senki sem akar "szánalomból" élő gumibabává válni.
tegnap 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy öcskös ha neked ez ekkora gond akkor menj el egy k.rvához. Ha szánalomból leszippant valaki (és nem azért mert vonzódna hozzád) semmivel sem leszel előrébb a csajozás, a párkapcsolatok tudományában mintha k.rvának fizetnél. Sem ott, sem így nem fogsz tanulni, fejlődni semmit.
tegnap 21:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3as igen

De akkor is elsűlhet hamar egy férfi ha régen volt nővel

Meg általában az első menet még azoknál se túl hosszú akik nemiéletet élnek .

Szóval nem tudom mi ez a mizéria a pasiknál

Miért stresszeltek rá ennyire

Kvázi bolhából elefánt

Oké elhiszem h hagytak el titeket mert szűzek vagytok

Ismerős nőként nekem is rengeteg udvaló hagyott ott ahogy kiderült szóval tudom milyen érzés .

Nehogy azt higgyétek hogy nőknek annyira könnyű pláne ha még rettegsz a fájdalomtól a vérzéstől

Nagyon sok lány nem azért veszti el viszonylag fiatalon mert akkora lotyó

Hány olyat hallottunk .ár hogy házi buliba meg diszkóba jól le itattal bedrogozták aztán megtörtént

tegnap 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Arra jöttem rá, hogy a szűz férfiak túlhypolják a szexet…

Mármint ez nem egy ördögtől való félelem.

Én mikor már fejben, testileg és mindenhogy megérettem, akkor elhatároztam magamban, hogy igen is teszek azért, hogy elvesszem a szüzességem. Nem pedig sajnáltattam magam és rágörcsöltem. Láám, el is jött az a bizonyos alkalom.

És igen, nem mondtam el a hölgynek, hogy az vagyok, mert ha ezzel kezdesz akkor elbizonytalanítod őt és te is rágörcsölsz.

És képzeld el voltam olyan magabiztos, hogy másnap mikor leírtam üzenetben utólag, (miután leírta milyen jó volt a tegnapi nap), hogy amúgy szűz voltam, el sem akarta hinni és azt mondta majdnem leszédült az ágyról mikor ezt elolvasta.

Gyorsan elmentem? IGEN! Kb 2-3 perc szopás után… ez zavarta a csajt? Rohadtul nem…

Ezután jöttem én, és mentem nyalni úgy, mintha ez lett volna életem legtermészetesebb dolga.

Majd utána jött a többi is…

(Már nem voltam gyerek mikor ez megtörtént, így talán hihető is hogy így történt az első alkalmam)

Igaz ezt, több év edzés és önfejlesztés előzte meg, de sikerült!

Ezzel csak arra szeretnélek ráébreszteni (esetleg másokat is akik ezt olvassák), hogy minden FEJBEN dől el!!

Ha ennyire rágörcsölsz a szüzességre, meg ilyeneket írkálsz ki és mondogatsz, akkor elfognak könyvelni egy pszichopatának…..

tegnap 22:05
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
De jó is lehet. Minden vágyam
tegnap 22:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Senkivel nem szexelek szánalomból.
tegnap 23:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó barátom, aki mellesleg cuki pasi kategória. Egy átbulizott éjszaka után elárulta hogy az. Belle mentem, szóval igen volt rá példa.
tegnap 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!