Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők vagy Lányok, szánalomból lefeküdnétek egy 30 éves Szűz ferfival aki sikertelen ezen a téren?
Életem nem kell elmondani h szűz vagy csak csináld
Mert ha elmondod az elijeszt minket azt hisszük hogy a toronyban baj van h valami elmebeteg pszichopata gyilkos lappang benned
Nektek fizikális szűzességetek nincs
Szóval nem tudom h miért vagytok ennyire rá görcsölve .
Nektek nem fáj nem vérzik nem kell félni
Csak be kell dugni egy lyukba azt hello
3as igen
De akkor is elsűlhet hamar egy férfi ha régen volt nővel
Meg általában az első menet még azoknál se túl hosszú akik nemiéletet élnek .
Szóval nem tudom mi ez a mizéria a pasiknál
Miért stresszeltek rá ennyire
Kvázi bolhából elefánt
Oké elhiszem h hagytak el titeket mert szűzek vagytok
Ismerős nőként nekem is rengeteg udvaló hagyott ott ahogy kiderült szóval tudom milyen érzés .
Nehogy azt higgyétek hogy nőknek annyira könnyű pláne ha még rettegsz a fájdalomtól a vérzéstől
Nagyon sok lány nem azért veszti el viszonylag fiatalon mert akkora lotyó
Hány olyat hallottunk .ár hogy házi buliba meg diszkóba jól le itattal bedrogozták aztán megtörtént
Arra jöttem rá, hogy a szűz férfiak túlhypolják a szexet…
Mármint ez nem egy ördögtől való félelem.
Én mikor már fejben, testileg és mindenhogy megérettem, akkor elhatároztam magamban, hogy igen is teszek azért, hogy elvesszem a szüzességem. Nem pedig sajnáltattam magam és rágörcsöltem. Láám, el is jött az a bizonyos alkalom.
És igen, nem mondtam el a hölgynek, hogy az vagyok, mert ha ezzel kezdesz akkor elbizonytalanítod őt és te is rágörcsölsz.
És képzeld el voltam olyan magabiztos, hogy másnap mikor leírtam üzenetben utólag, (miután leírta milyen jó volt a tegnapi nap), hogy amúgy szűz voltam, el sem akarta hinni és azt mondta majdnem leszédült az ágyról mikor ezt elolvasta.
Gyorsan elmentem? IGEN! Kb 2-3 perc szopás után… ez zavarta a csajt? Rohadtul nem…
Ezután jöttem én, és mentem nyalni úgy, mintha ez lett volna életem legtermészetesebb dolga.
Majd utána jött a többi is…
(Már nem voltam gyerek mikor ez megtörtént, így talán hihető is hogy így történt az első alkalmam)
Igaz ezt, több év edzés és önfejlesztés előzte meg, de sikerült!
Ezzel csak arra szeretnélek ráébreszteni (esetleg másokat is akik ezt olvassák), hogy minden FEJBEN dől el!!
Ha ennyire rágörcsölsz a szüzességre, meg ilyeneket írkálsz ki és mondogatsz, akkor elfognak könyvelni egy pszichopatának…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!