Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A molett nők azért jobbak az ágyban mert kevesebb lehetőségük van szexelni?
Szerintem ízlés dolga, nekem biztosan jobb egy telt lánnyal, mert jobban begerjeszt. Viszont amikor önbizalom hiányos az nagyon tönkre tudja tenni a dolgot.
Az itt felszólaló hölgy és vele való vitához: azt gondolom, hogy mind a ketten beszóltok egymásnak anélkül, hogy a kérdésre válaszoltatok volna.
IMO: van az ágyban aktív telt lány és van olyan is aki ha ritkán kap lehetőséget, pont ugyan úgy benázik, és nem a legjobb jön ki belőle. Ennyi
#15ös vagyok. Csatlakozva az előttem szólóhoz: az aktivitás inkább vérmérséklet és tapasztalatfüggő.
Voltam együtt vékonyabb lánnyal, aki a tapasztalatlansága miatt mocorgott kevesebbet.
Meg voltam együtt átlagos testalkatúval, aki nálam sokkal tapasztaltabb volt. Ott fel kellett kötni...
A molett nők nem jobbak az ágyban. Egyetlen dologban jobbak (ha már általánosítunk), evőversenyben. Ahhoz van rutin, meg gyomorkapacitás.
Férfi válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!