Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A molett nők azért jobbak az ágyban mert kevesebb lehetőségük van szexelni?
Miért és miben lennének jobbak ?
Ennek nincs köze a súlyhoz.
A másikra való odafigyelés és odaadás kérdése inkább.
A pasikkal ellentétben a nő, ha kevesebb szexet kap, ritkábban van része intimitásban, akkor minden lehetőségből igyekszik kihozni a maximumot.
Egy pasi, ha ritkán van lehetősége nőhöz érni, frusztrált lesz, és mindenkit hibáztat a helyzetéért, plusz ha mégis punciba kerül a kukija, egy perc után vége is a menetnek.
14:50 - molett nő vagyok, és képzeld, bírom a lovaglást, és bármit, amihez mozgás kell, te kis görény…
A molett nem egyenlő a mozgásképtelen bálnával. De sértegess nyugodtan számodra ismeretlen embereket, nem annyira gáz…
Csak a saját fogalmi zavarodat bizonyítod.
"Kedves" #3 erre most tudnék mit mondani de inkább szofisztikáltan és kedvesen nyilvánítom ki a véleményem...
Attól hogy valaki molett nem azt jelenti hogy nem bír mozogni ... molett és kövér között van különbség nem is kevés ...
Molettként kikérem magamnak hogy ledegradáljanak minket, mert van rajtunk egy kis felesleg ... én bírok lovagolni, imádok mozogni az ágyban és tudok is ...
Van aki a világos sört szereti, van aki a barnát, van, aki a belgákra esküszik... Ha van benne legalább egy kis pezsgés, mindegyik nagyon finom tud lenni - a többi már csak ízlés dolga. ;)
Nekem nagyon kellemes tapasztalataim vannak molett hölgyekkel. Kerek, puha cicik, markolnivaló fenék és csípő. Akikhez szerencsém volt (mert ez az ő esetükben rám nézve volt az!) nagyon lelkesek voltak. Egyikükkel éltem át életem első szexuális élményeit.. jól összenedv... khm... izzadtuk a lepedőt egy forró szombati napon...
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!