Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem szereti az extrém szexet. Azaz szerintem extrém szerinte nem. Hogyan kellene viselkedjek egy ilyen helyzetben?
Eleinte (5 éve vagyunk együtt) nem volt semmi extra. 1-2 naponta szex néhány pozíció, kölcsönös francia stb.
Mostanában eszméltem rá, hogy van néhány fura kérése amit nem mindig értek miért akarja.
Pl:
Szereti popsiba, főleg lovagol közben, aztán leugrik róla és szinte rányomja a fejét a farkamra, majd megfullad ezt csak akkor csinálja ha előtte a popsijában voltam. Normál francia alatt nem.
Néha azt kéri bilincseljem meg, (vett egyet) és szeretkezzek vele úgy hogy hátul a keze és ő az ágy előtt térdel a hasa az ágyon. Majd punci, popsi, és a szája felváltva de legutóbb azt kérte köpjek a szájába.
Nem tettem. Megsértődött.
Gyakran úgy élvez, hogy spriccel ilyenkor azt akarja nyaljam, igyam, nyeljem le… nem teszem, ezért is mindig megsértődik de én nem akarom.
Na meg amit végkép nem értek folyton azzal nyúz nyaljam ki a popsiját, szó se lehet róla.
Ha a szájába élvezek eddig mindig lenyelte, most meg a szájában tartja és így akar csókolózni… ezt se engedem.
Nem tudom mit tegyek. Beszéljek vele ezekről?
"Olyan kétoldalú műpénisszel akar megdugni…
Soha."
De. Pucsíts, kiskutya.
"ELjott az ido, hogy most már a te akaratod is telejsuljon"
Ha nem tűnt volna fel, eddig végig úgy csinálták, ahogy a hímribinek felelt meg.
Az hogy nyald a nedveit, nyald a popsiját, rakd análba, az oké.
De hogy a saját spermádat a szádba köpje, meg műpénisszel megdugjon, azt ne engedd. Díszb*zit már ne csináljon belőled. Különösen hogy te ezt nem akarod.
Fektessetek le egyértelmű határokat. Mondd meg, hogy láthatja, benne vagy a játékban, alkalmazkodó vagy, igyekszel a kedvére tenni. De azért mindennek van határa. És nem csak arról van szó, hogy te tegyél a kedvére, ő is tegyen a tiedre, ő is alkalmazkodjon. Ha neked egyértelműen itt a határ, akkor ezt fogadja el.
Sziasztok!
Régen írtam. Azóta megbeszéltük. Normál szex semmi vadulás.
Viszont havonta egyszer kérhet egy éjszakát amikor semmire nem mondhatok nemet.
Hmm… le se merem írni miket tettünk.
De nagyon boldog volt, és ez nekem elég…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!