Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem szereti az extrém szexet. Azaz szerintem extrém szerinte nem. Hogyan kellene viselkedjek egy ilyen helyzetben?
Eleinte (5 éve vagyunk együtt) nem volt semmi extra. 1-2 naponta szex néhány pozíció, kölcsönös francia stb.
Mostanában eszméltem rá, hogy van néhány fura kérése amit nem mindig értek miért akarja.
Pl:
Szereti popsiba, főleg lovagol közben, aztán leugrik róla és szinte rányomja a fejét a farkamra, majd megfullad ezt csak akkor csinálja ha előtte a popsijában voltam. Normál francia alatt nem.
Néha azt kéri bilincseljem meg, (vett egyet) és szeretkezzek vele úgy hogy hátul a keze és ő az ágy előtt térdel a hasa az ágyon. Majd punci, popsi, és a szája felváltva de legutóbb azt kérte köpjek a szájába.
Nem tettem. Megsértődött.
Gyakran úgy élvez, hogy spriccel ilyenkor azt akarja nyaljam, igyam, nyeljem le… nem teszem, ezért is mindig megsértődik de én nem akarom.
Na meg amit végkép nem értek folyton azzal nyúz nyaljam ki a popsiját, szó se lehet róla.
Ha a szájába élvezek eddig mindig lenyelte, most meg a szájában tartja és így akar csókolózni… ezt se engedem.
Nem tudom mit tegyek. Beszéljek vele ezekről?
Eddig nem volt ilyen. Mostanában jöttem rá, hogy eléggé megváltozott az ágyban. Rákérdeztem néhány dologra mindig azt mondja ne beszéljünk róla csak csináljuk ami jó neki.
De én nem mindig érzem hogy ezt akarom. A legtöbb esetben ő irányít az ágyban és minden úgy van ahogy ő akarja, kivéve amit írtam hogy nem tettem meg. De én inkább hagyományos szexet simogatást szeretnék. Ezeket. Dolgokat max megnézni szeretném. Ha ő akarná én abban is benne lennék hogy valaki megteszi vele és én ott vagyok és nézem. De ő nem akar harmadikat azt mondta csak velem akar lenni.
És miért vagy még mindig egy ilyen undorító, erőszakos féreggel, aki semmibe vesz, nem tisztel, csak a saját kielégülése a cél?
Legalábbis fordított nemek esetében ilyen kérdések jönnének a sok megkeseredettt férfigyűlölőtől. Pontosan mi is a különbség? Semmi. Kuka az ilyen önző szemétláda.
Idovel minden és mindenki változik. A feleséged is. Leírásod alapján nem kell ot féltened az ágyban ezekben a dolgokban. Szerintem eloszor állj hozzá nyitottan ehhez a dologhoz. Gondolom még te se voltál hasonlo felállásban. Lehet hogy neked komfortzonán kivul van, de probáld ezt megadni neki. Ha durván akarja hogy bánj vele, akkor dugd meg jo vadul, ne finomkodj vele, éreztesd vele, hogy o a tied, és azt teszel vele amir akarsz, és azt jo vadul. Kapd el a száját neki, és kopj bele. Ezek amit akar, igazábol sex játékok. Hát dugd meg a punciját, majd a fenekét majd jol szopasd meg. Add meg neki, meglátod mi jon utána. Es lehet hogy a végén még neked is bejon a dolog. Nem veszthetsz vele igazábol semmit. Most jelenleg nem jo a dolog koztetek. Hát akkor robáld meg, rosszabb már nem lehet. Elnézést hogy ezt mondom, de hát akkor kérd széd.
Max ne engedd hogy a szádba csurgassa a spermádat vissza. De kezeld azt is az o modszerével. Ha fel akar menni hozzád, mond neki, hogy nyeld le a ghecimet te szaj_ha. Vagy valami hasonlot, csak legyél nagyon határozott. A fenekét, meg amúgy simán kinyalhatod, menjetek be egyutt furodni, jol megmosod neki te, és már ott akár meg is dughatod neki. Utána simá belenyalhatsz neki, nem lesz tole semmi bajod.
Egyrészt kommunikáció, ahogy a többiek is írták. Kenyértörésre kell vinni a dolgot, ha másképp nem megy. Marhára meg kell beszélnetek, hol vannak a határok, és hogyan kezelitek, hogy ő többre vágyik.
Az jó kérdés, hogy mi kattanhatott be. Vagy eddig is vágyott rá, csak elfojtotta, és most meg elengedte a dolgot, vagy akármi. Nálunk pl a gyerek születése után lett a feleségem nyitott olyasmikre, amit korábban kategorikusan elutasított. Azóta sokkal többet beszélgetünk a szexről. Ezért is fontos a kommunikáció, hogy megértsd, hogy mi zajlott/zajlik le benne.
Amúgy meg apám húzd ki a karót a seggedből, és vedd fel a tempót. Én értem, hogy az ölelkezős simizós szexet szereted (én is amúgy), de rohadt unalmassá tud válni egy idő után, kell a változatosság. Gondolom elunta, hogy mindig ugyanaz a műsor, és beújított, hogy izgis legyen. Az alapján, amit írtál, simán benne van egy kis BDSM, szóval akár úgy is játszhattok, hogy ha olyasmit akar, amit te nem, akkor bünteted. Neked ki kell lépned a komfortzónádból, vele meg meg kell beszélni, hogy hol vannak a határok.
Bárhogy: kommunikáció és nyitás, ez a kulcs.
Kölcsön adhatnad a csajt.
Én nagyon tudnám élvezni.
40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!