Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi hozza ki egy nőből az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hozza ki egy nőből az extrém faszhiányt?

Figyelt kérdés
Már nem tudok úgy felizgulni mint régen, hiányzik ez az intenzív érzés. (tinikoromban éreztem így)
2023. febr. 16. 02:39
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Hát lehet, hogy korral jár. Talán kevesebb az ösztrogén.
2023. febr. 16. 04:34
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

A nők nagyobbik hányada 40-50 éves korában inkább kivánós, mint korábban, bár a kamaszkori vágyaival már nem könnyű emlékek alapján összehasonlítania.

A kérdésed egyébként a fogalmazásod miatt kamugyanús, mármint nem vagy nő.

2023. febr. 16. 06:26
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
néha velem is előfordult ilyen..sokat segített, hogy ebben az időszakban lementem az utcára bugyit villantani, a kiváltott kukkoló érdeklődésektől mindig visszajött az étvágyam
2023. febr. 16. 08:10
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Ha valaki jól bánik vele.
2023. febr. 16. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Kamu.

Férfi írta ki a kérdést, 90 százalék!!

2023. febr. 16. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Szakitás
2023. febr. 16. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Okozhatja hormonváltozás is, de az esetek többségében mentális oka van. Szorongás, vagy egyszerűen beragadt egy sz.r érzelmileg kihűlt, szenvedélymentes kapcsolatba.
2023. febr. 16. 10:09
 8/9 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok. Nem fogom bizonygatni, hogy nő vagyok, mert semmi értelme. Ha nem hiszed el, leszarom.

Jó a kapcsolatom egyébként. A fogamzásgátló gyanús, de azért nem merem ráfogni, mert már előtte sem volt a régi. Barátom szerint tinikorban csak ilyen intenzív ez.

2023. febr. 16. 14:13
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
A kis farkú pasik
2023. febr. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!