Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kekszakall kérdése:
Miért fogdossa saját melleit szex közben?
Figyelt kérdés
Talán látens leszbikus hajlamai törnek föl ilyenkor belőle?2023. febr. 22. 06:10
11/29 anonim válasza:
Mert érzékeny a melle. Szereti, ha ingerlik. Csináld te neki!
N65/F69
12/29 anonim válasza:
Ennek örülni kell, te! Ennél nyilvánvalóbb jelzést nem kapsz, hogy mit szeretne. Tessék szépen a kedvére tenni.
13/29 anonim válasza:
Te miért vered ki a saját farkad?
14/29 anonim válasza:
Mert élvezi es azt szeretné, hogy te csináld neki te tufa.
15/29 anonim válasza:
Engem is izgat ha a saját melleim, puncim és popsimat simogatom
17/29 anonim válasza:
Na, a kérdezőnek leesett mire vágyik a csaj?:)
18/29 A kérdező kommentje:
15-ös
Ejnye - bejnye..
2023. febr. 23. 13:00
19/29 A kérdező kommentje:
Hát.. szoktam fogdosni neki eleget, nem lehet panasza.
Előző albiját megosztotta egy lánnyal, ketten fizették. Évekig együtt éltek, a nő leszbikus volt. Akkoriban még nem ismertük egymást
Ha kiderülne, hogy volt szexuális kapcsolata azzal a nővel, megutálnám őt biztosan
2023. febr. 23. 13:19
20/29 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket jobb, ha nem tud meg soha az ember párja... Te se feszegesd a témát szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!