Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves a legidősebb incel/femcel ismerősötök?
Saját elmmondása szerint miért nem volt képes még mindig hogy intim viszonyt éljen át ?
Na és szerintetek mi az oka valójában? Mi lehet számára megoldás ?
Egyébként szerintem nem az az ijesztő, ha 30-35 évesen valakinek még nem volt párkapcsolata, mert hát ez egy nehéz dolog, szerencse is kell hozzá, stb.
Az a para, ha 30 évesen egy barátod sincs. Ugyanis ez egyértelmű jele annak, hogy nagyon cöskevényesek az ember szociális képességei. Szerintem a párkeresés terén is olyan handicappel indít a barátok nélküli ember, mintha legalább egy alkoholista hajléktalan lenne.
Az 5-8 és 9. kommentembne leírt egyének is szerintem azért tudnak kiegyensúlyozott boldog életet élni 0 párkapcsolattal, mert nincsenek egyedül, nem magányosak, szociálisan épek, van kihez fordulniuk.
Ha választani kellene, hogy eg yéleten át vagy párkapcsolat vagy barátok nélkül éljek, én inkább barátokkal élnék.
en vagyok a 10-es es ezen pszichologus se tudott segiteni. egy pszichiater nem tud mit csinalni, csak max felirhat antidepresszanst.
egyszeruen lenyugoz, hogy emberek valahogy kepesek megtartani egymast, de nekem nem megy. lovesem nincs hogy lehet masok fele nyitni. esetleg elkepesztoen nagy szerencsevel, talan mar utcarol is le kellene szolitanom lanyokat es akkor talan egy kis reszukkel lehetne beszelgetni, de lehet igy is lehet latszana, hogy nem talaljuk a kozos nevezot. ha nincs tapasztalat, akkor meg nincs fejlodes sem.
13, olyan pszichiáterhez ne is menj aki csak felírja az antidepresszánst és cső. A gyógyszer mellé terápia kell. A gyógyszer a terápiát segíti, feloldja azokat a gátlásokat és határokat amik blokkolják az elmélyülést.
De azért egy próbát megér. Csak... kibszott hosszú és fárasztó.
15, tehát valakivel ki akarod beszélni a dolgaidat aki ért hozzá. Hát... továbra is... mi a baj akk a pszichológussal?:D Mármint őszintén egy baráti kapcsolat ugyan esetenként megbírja ha a személyes nyomort ráterhelik, de nem végtelenségig, ez az energiavámpírkodás egyik műfaja és nagyon megterhelő tud lenni.
A pszichológus meg konkrétan ugynezt tudja, csak neki ez a dolga, ráadásul még ért is hozzá.
Azért egy födémjavítás nem két fillér, a "jóvanazúgy" ilyen esetekben bőven helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!