Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány éves a legidősebb incel/f...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves a legidősebb incel/femcel ismerősötök?

Figyelt kérdés

Saját elmmondása szerint miért nem volt képes még mindig hogy intim viszonyt éljen át ?

Na és szerintetek mi az oka valójában? Mi lehet számára megoldás ?

2023. febr. 20. 22:24
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
97%

Egy srácot ismerek aki szűz, de ő ilyen 40 körüli már de nála ennek érthető okai vannak. Nem a kinézete, hanem az, hogy ő az a típus aki vicceske meg elröhögnek rajta az emberek, mert odamegy és poénkodik, de valójában nem kezd vele egy nő sem komolyan, mert agresszív ha valami nem úgy van ahogy ő azt elképzelte és a viselkedése is gáz sokszor csak ő nem veszi észre magát.

De még ő sem hívja magát incelnek.

2023. febr. 20. 22:31
 2/33 A kérdező kommentje:
Pedig az, és már úgy is marad
2023. febr. 20. 22:32
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
A legközelebbi ismerősöm saját magam vagyok. 42 éves. Kb 19 éves korom óta impotens vagyok. Amit a környezetem nem tud. Kb azt hiszik, hogy egy fura csodabogár vagyok, akit nem érdekel a szex. Pedig máson sem jár az eszem, csak a fütyim nem működik.
2023. febr. 20. 22:35
 4/33 A kérdező kommentje:

Sajnálom 3-as.

Orvosnál jártál már ezzel a problémával?

2023. febr. 20. 22:37
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

Egy srácot ismerek aki most töltötte a 30at és még szűz, csókolózni is ritkán volt alkalma.

De ő ettől függetlenül nem incel. Egyszerűen soha nem is keresett nőt. Nincs is rá szüksége.

2023. febr. 20. 22:40
 6/33 A kérdező kommentje:
A srác aszexuális, vagy homokos?
2023. febr. 20. 22:42
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
31, unokabátyám.
2023. febr. 20. 23:19
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
6, egyik sem. Vannak szexuális vágyai, de nincs kedve az életét másokhoz igazítani. Ő önmagában is boldog. Szüksége van barátokra, dehát.. vannak barátai, szóval megvan mindene amire szüksége van:D
2023. febr. 20. 23:26
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

Van eg ykolleginám, 31 vagy 32 éves. Számomra ha meg kell fogalmazni A Nő definícióját, akkor kicsit belőle indulok ki. De 15 éves korában volt utoljára párkapcsolata. Illetve azóta is voltak rövidebb próbálkozások, de kevés sikerrel. Volt, hogy ő kosarazott, volt, hgoy őt dobták ki. Persze 30 éves korára az ember már kialakítja a saját életterét, ilyenkor már sokkal nehezebben alkalmazkodik másokhoz, illetve elvárja, hogy aki jön, az ugyanúgy képes legyen önállóan csinálni az életét, mint ő, ne kelljen már neki megtanítania hogyan kell pl számlát befizetni 30 évesen:D Sokszor konkrétan ilyeneken csúszott el.

ÉS tegyük hozzá, hogy ugyan vannak elvárásai, elmondásából ítélve sok gyökérrel hozta össze az élet, dee pl akiért nagyon oda volt, az egy enyhén túlsúlyos, szakállas kocka srác volt egy szobányi társasjátékkal és egy krónikus beteg macskával:D Szóval nem, nem a gigachadre vár, de egy bizonyos szintű önállóságot megkövetel.

2023. febr. 20. 23:30
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
hat tudod kozel 30 evesen en is itt tartok, mivel nem tudok mely kapcsolatot letesiteni senkivel sem, mint ferfi. baratot szinten nem tudok szerezni, de azt ugy igazan nem is probalok. baratnore viszont nagyon szuksegem lenne, de en is vicceskedve szoktam probalkozni, mivel ugy erzem egyebkent felelmetesnek tunnek, amikor leszolitok valakit. randioldalakkal probalkoztam sokaig. most mar ugy erzem a profilom nem lehet jobb es en a korabbi fotoimmal es szovegemmel is elegedett voltam, de sajnos nem jartam sikerrel, mivel tul nagy es eros a konkurencia. en nem szoktam agresszioval kezelni az elutasitast, csak csalodott vagyok, de vegulis megertem, hogy ranezesre olyan akarmilyen pasi vagyok, a hangom pedig talan kisse magas es ez is ellenszenves lehet. nem tudok elhizni, de vekony is vagyok, raadasul szemuveges es kopasz, amit rovidre nyirt hajjal es arcszorzettel kompenzalok, sajnos sikertelenul. nyilvan orulnek, ha valaki esetleg itt is ramirna, mar csak kivancsisag kedveert egy beszelgetesre, ahol akar szemelyesen talalkozunk es mond egy velemenyt, de ha nem, akkor ez van. igazan sose tanultam meg kezelni az embereket, barhogy probalok nyilt lenni, de legalabb van batorsagom leszolitani. egyebkent budapesti vagyok, tehat meg csak nem is egy zsakfalu. diploma meg semmit nem er noi szempontbol a tapasztalataim szerint, ugy ahogy a magassag sem.
2023. febr. 21. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!