Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól NEM lehet valakit incelnek/femcelnek nevezni?
Szóval pl ha pettingelt már?
Vagy ha életében egyszer szexelt már?
Életkor mennyit számít ilyen téren?
Kort, nemet, eddigi szexuális partnerek számát is kérem leírni.
Lehet nem vagyok elég jártas a témában, de úgy tudom nem attól incel valaki hogy még nem szexelt, és nem is attól szakad ki az incelségből, ha szexel.
Amennyire olvastam a témában, az incel inkább egy életstílus.
Attól lesz incel valaki mert "lenyeli a fekete pirulát" és ezáltal átveszi az incelek filozófiáját.
Szóval szerintem akkortól nem számít incelnek valaki (vagy ahogy a szakzsargon hívja "ascends") ha maga mögött hagyta a blackpill/redpill filozófiát, amivel incellé vált. Onnantól lehet simán szűz, de már nem incel.
De ahogy mondom, nem vagyok szakértő, lehet tévedek.
Kor, nem, szexuális partnerek száma.
Egyes, már majdnem nyomtam a zöld pipát. Aztán utolsó mondatoddal kihúztad a gyufát. No problem. Nem pontoztalak le. Nyilván szűz vagy, és magadat nem tartod incelnek sem.
De összességében: köszönöm a választ. 😉
Ez az incel kifejezés nem bonyolult. Azokra használják akik tipikus savanyújóskáj, akik mindenben a negatívat látják, és mivel semmi szociális vagy magánéletük éppen nincs ezért mások életébe kárognak bele közvetve többnyire mert annyi bátorság egyik görcsben sincs hogy f2f mondja a tutit.
Szóval az ilyen bicskanyitogato provokáló kis nyomik, nemtől és kortól függetlenül. Ez nem irányultság hanem egy állapot amibe mindenki beleeseik és rajta múlik hogy mikor jön ki belőle.
2. Nem tetszett? Awwwwww :c :c
Na jó, mondjuk tényleg elég szakállas vicc itt.
Kezd kopni az internetes humorom.
1. Voltam
Hé!
Nem pontoztam le!!! Olvashatnál picit figyelmesebben is, 21:56 os
Mellesleg nem vagyok incel, kedves 21:53-as, te aki a mamahotelből ír pörköltszaftos pufók fejjel 🤣
Általában azok akik ilyet kérdeznek incelek.
Miért? Mert ők maguk nem értik a témát, mert ők normálisnak találják magukat és csak nekik nincs meg a választóvíz. Ha tudod mi az az incel ilyet nem kérdezel.
Plusz senki sem személyeskedett veled, remélem ez sem annak a jele, hogy incel vagy és nem tudsz egyéb reakciót kicsikarni magadból.
"De ahogy mondom, nem vagyok szakértő, lehet tévedek"
Biztos, hogy tevedsz. Osszemosod az incelseget a blackpill-tudatossaggal :)
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!