Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig számít egy pénisz kicsinek és honnantól átlagosnak és nagynak? Fontos ez nektek lányok?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 19:06
1/6 anonim válasza:
Nekem kb 11 alatt kicsi, 12-16 átlag, afölött nagy
2/6 anonim válasza:
13-16cm az átlag. Ez alatt kicsi, felette nagy. Az ideális 17-18cm a nők szerint.
3/6 anonim válasza:
Igen számít. Fontos, hogy passzoljunk ilyen téren.
Nekem a kicsi az 13 alatt, 14-16 már rendben van, 17-18 ami nekem a legjobb, nagyobb már felesleges. És persze ehhez arányos vastagság is fontos, és hogy rendesen álljon, ne lefelé vagy oldalra.
4/6 anonim válasza:
12-14 átlag. 12 alatt "kicsi" bàr akkor is hasznàlható teljesen
15+ a nagy. 20+ a nagyon nagy.
Nem számít.
5/6 anonim válasza:
Hármas is lényegében azt írta, amit én. Nem tudom, hogy miért lettem már megint lepontozva. (#2)
6/6 anonim válasza:
Azért mert nem minden nőnek az az optimális. Ahogyan a fiúknak van nagyobb vagy kisebb úgy a lányok sem egyformák belülről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!