Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól számít párkapcsolatnak?
Tinderen ismerkedem férfiként. Azt tapasztalom, hogy a legtöbb nőnek esze ágában sincs párkapcsolatot keresni, vagy elköteleződni valaki mellett.
Én eddig csak szexkapcsolatot találtam, a legtöbb nő az első randin már oda adja magát ha jó a randi (Ezzel most nem degradálom a nőket, csak ez a tapasztalatom).
Ez eddig rendben van, de én tényleg párkapcsolatot keresek, volt amikor szex után azt hittem, hogy akkor összejöttünk, vagy legalább van köztünk valami és másnap úgy került mint a nem tudom mit ... Gondolom már más pasikkal beszélgetett.
Szóval 20-30 éves korosztálynál honnantól van a párkapcsolat? Ha már az elején van szex, akkor esélytelen, hogy lesz belőle komoly kapcsolat? Vagy a tindert alapból felejtsem el?
Vannak ismerőseim akik meg ott találtak komoly kapcsolatot. Azt nem kérdeztem meg, hogy rögtön szexeltek-e (valószínűleg igen).
Mert kb. minden csaj azt írja, ki hogy nem egyéjszakást keres, stb. de én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
"a legtöbb nő az első randin már oda adja magát ha jó a randi (Ezzel most nem degradálom a nőket"
Nem degradálsz ezzel senkit. Saját magukat degradálják vele
"Mert kb. minden csaj azt írja, ki hogy nem egyéjszakást keres"
Igen? És utána egyből lefekszik veled másnap meg eltűnik? Hát ez elég fura, tulajdonképpen akkor mire számít? Ha egy este alatt szétteszi, akkor bizony várhat a komoly kapcsolatra...
Amúgy meg 1-es válaszával értek egyet: szerintem is szar volt a szex és azért lépnek le. Ha jó a szex, akkor a legtöbb lány meg akarja ismételni.
Nem attól függ egy kapcsolat tartóssága hogy hányadik randin bújnak ágyba a felek, hanem hogy mennyire van meg köztük a közös hullámhossz, szinkron. Rengeteg olyan kapcsolatot ismerek ahol már elsőre "minden" megtörtént és azóta boldog pár, család. Meg rengeteg olyat ahol a nagykönyv szerint történtek a dolgok mégis szakítottak.
Ha a lányra olyan hatást teszel hogy húúúúúúúúúúúúú és elolvad tőled akkor lesz folytatás. Ha csak átlagost akkor meg miért is cövekeljen le melletted? Egyébként visszakérdezek, te most a másik feled keresed vagy "csak egy lányt"? Tudatosan nem lehet szerelmet keresni, azt érezni kell!
3, Sajnos nem ilyen egyszerű. Volt olyan, hogy többször is szexeltünk hónapokig, utána talált egy másik pasit akivel meg összejött. Szóval nem fogom megérteni, hogy én miért csak szexre voltam jó, a másik pasi meg miért volt jobb párkapcsolatra.
Szóval nem tudom, hogy most érzelemtől függ, vagy mitől? Mert a szex kapcsolatban is vannak érzelmek. Szóval nem tudom.
A párkapcsolat onnantól számít, ha ebben megállapodtok.
A szexen kívül számtalan oka lehet, miért nem te:
Jobban beleláttak az anyagiakba, a lelkedbe, a hosszú távú terveidre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!