Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnantól számít párkapcsolatnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnantól számít párkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Tinderen ismerkedem férfiként. Azt tapasztalom, hogy a legtöbb nőnek esze ágában sincs párkapcsolatot keresni, vagy elköteleződni valaki mellett.

Én eddig csak szexkapcsolatot találtam, a legtöbb nő az első randin már oda adja magát ha jó a randi (Ezzel most nem degradálom a nőket, csak ez a tapasztalatom).

Ez eddig rendben van, de én tényleg párkapcsolatot keresek, volt amikor szex után azt hittem, hogy akkor összejöttünk, vagy legalább van köztünk valami és másnap úgy került mint a nem tudom mit ... Gondolom már más pasikkal beszélgetett.

Szóval 20-30 éves korosztálynál honnantól van a párkapcsolat? Ha már az elején van szex, akkor esélytelen, hogy lesz belőle komoly kapcsolat? Vagy a tindert alapból felejtsem el?

Vannak ismerőseim akik meg ott találtak komoly kapcsolatot. Azt nem kérdeztem meg, hogy rögtön szexeltek-e (valószínűleg igen).

Mert kb. minden csaj azt írja, ki hogy nem egyéjszakást keres, stb. de én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam.

2022. febr. 1. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Aki veled benne van "rapid" randiban az mással is... nagyon-nagyon meg kell "fognod" a csajt ha azt akarod lecövekeljen melletted. Különben megy és továbbáll a következő jelöltre.
2022. febr. 1. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
13%
Én csak azt nem értem miért van ennyi ribi?
2022. febr. 1. 14:02
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is rossz a szex. Egy honapja jartam igy egyebkent, tenyleg komoly kapcsolatot akartam a sractol, az elso randin kicsit becsiccsentve maszatoltunk, szornyu volt. Egybol dobbantanom kellett volna, de ugy voltam vele, hogy adok meg neki egy par eselyt, meg kerdest is irtam ki rola, de tovabbra is borzaszto volt, nem ereztem belole semmit. Persze mivel hogy ne okozzak benne gatlasokat ezt nem mondhatom meg neki, hogy ez volt a gond, igy most en vagyok a rossz, aki azt mondja hogy komoly kapcsolatot akar de atvagta.
2022. febr. 1. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Az első “szerintem tartsunk szünetet/próbáljuk meg nyitott kapcsolatban”-tól.
2022. febr. 1. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Ma már nem sok párkapcsolatra alkalmas ember van.
2022. febr. 1. 15:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Valakit alapból megriaszt, ha valaki kényszeredetten eleve komoly párkapcsolatot keress, inkább próbálkozna, ahogy esik, úgy puffan alapon, aztán lehet tényleg komoly lesz egy ideiglenesnek tűnő kapcsolat.
2022. febr. 1. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!