Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnantól számít párkapcsolatnak?
Tinderen ismerkedem férfiként. Azt tapasztalom, hogy a legtöbb nőnek esze ágában sincs párkapcsolatot keresni, vagy elköteleződni valaki mellett.
Én eddig csak szexkapcsolatot találtam, a legtöbb nő az első randin már oda adja magát ha jó a randi (Ezzel most nem degradálom a nőket, csak ez a tapasztalatom).
Ez eddig rendben van, de én tényleg párkapcsolatot keresek, volt amikor szex után azt hittem, hogy akkor összejöttünk, vagy legalább van köztünk valami és másnap úgy került mint a nem tudom mit ... Gondolom már más pasikkal beszélgetett.
Szóval 20-30 éves korosztálynál honnantól van a párkapcsolat? Ha már az elején van szex, akkor esélytelen, hogy lesz belőle komoly kapcsolat? Vagy a tindert alapból felejtsem el?
Vannak ismerőseim akik meg ott találtak komoly kapcsolatot. Azt nem kérdeztem meg, hogy rögtön szexeltek-e (valószínűleg igen).
Mert kb. minden csaj azt írja, ki hogy nem egyéjszakást keres, stb. de én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!