Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Femceltelenítésre milyen pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Femceltelenítésre milyen pasi lenne jó?

Figyelt kérdés

A kérdés tehát adott. Külső és belső tulajdonságok egyaránt érdekelnének, melyek alapján szerintetek valaki kifejezetten jó választás lehet erre a dologra.

Mennyiben másak az ideális skillek/adottságok (külső és belső egyaránt), ha anyagiak is felmerülhetnek a szolgáltatásért cserébe?

Esetleg az idő múlásával avagy a szűzesség terhelő éveinek számával változnak a preferenciák is? 🤔

Ami egy 19 éves nőnek a legjobb, az ugyan úgy a TOP egy 30 éves csajnak is? Ki miről ábrándozik/ábrándozott mikor még szűz volt?

2022. aug. 24. 20:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Próbáld megkérdezni magyarul!
2022. aug. 24. 20:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ennél jobban nem ismerem a nyelvet 🙁
2022. aug. 24. 20:27
 3/30 anonim ***** válasza:
91%

Sajnálom, de erre nem pasi kell, hanem pszichológus.

Plusz rengeteg dolgot k3rdeztél, aminek semmi köze sincs a femcelséghez.

Mit is akarsz pontosan?

2022. aug. 24. 20:32
 4/30 anonim ***** válasza:
18%
32 éves fiatalos magas pasi vahyok, vállalom ingyen is :)
2022. aug. 24. 20:37
 5/30 anonim ***** válasza:
10%
Egy szinten femcel pasi
2022. aug. 24. 20:38
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
A femcel pasi az nem incel? :D
2022. aug. 24. 20:53
 7/30 A kérdező kommentje:

Bocsi 4-es, de egyrészt egyáltalán nem az volt a kérdés, hogy mit vállalsz, másrészt senkit nem érdekel hogy milyen magas incel vagy, ha egyszer hólyag fejed van, vagy gusztustalan a testalkatod.

6-os, a válasz az hogy IGEN

Itt neked ma nem kerül potya numera 🤭

2022. aug. 24. 21:08
 8/30 A kérdező kommentje:

Helyesbítem magam, sajnos félreérthető amit írtam. A potya numera dolgot természetessen a 20:37-esnek szántam. Pontosabban ezt kellett volna írnom:

Itt neked MA SEM kerül potya numera. Szóval vidd a löttyedt kis túrós kukidat oda, ahol van rá kereslet. Ez max a homo kategória lehet

2022. aug. 24. 21:11
 9/30 anonim ***** válasza:
41%
Elcsúnyúlt, de nem szűz lányként még femcel vagyok?
2022. aug. 24. 21:14
 10/30 anonim ***** válasza:
17%

Ha gondolod es van kedved beszélgetni írj

(Incel pasi)

2022. aug. 24. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!