Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a pasi mit akar?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a pasi mit akar?

Figyelt kérdés

Írogatott beszéltünk órákat párszor találkoztunk. Jó volt minden, de utána kevesebbet írt nem voltak szexuális utalásai, utána elmondta direkt taktikázott h lássa ha én is írok. 3 tali után még nem tudtam mit akarok tőle és mikor megkérdezte rá vágtam számít, úgyse nagyon érdeklődsz mostanában és utána nem írt. 1x még írtam h beszéljük még aztmondja értelmetlen de utána mégis elkezdi ha kérdezni mit akarok tőle mondom ha így viselkedik akkor megnehezíti a dolgom miért változott meg? Elkezdi valószínű nem fog írni de most nem lesz olyan és meg beszélhetjük mondom neki, hogy ha valószínű nem ír valószínű nem válaszolok és elkezdi ezt inkább fejezzük be nem akar megbántani.

Mi a f? Ti értitek ezt az embert? Nekem ki égette az agyam.

2022. aug. 23. 14:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

Talomban voltál. Mostmár ott se.

Nekem meg az írási stílusodtól ég ki az agyam

2022. aug. 23. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Nekem te is kiégetted az agyam :D minek foglalkozol vele ha agyhalott?
2022. aug. 23. 14:45
 3/14 A kérdező kommentje:
Külsőre nagyon bejött lehet kapcsolat vagy kalandba is benne lettem volna. De semmi utalása nem volt és azt mondta barátságot nem akar akkor mégis mi a faszt akar?
2022. aug. 23. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is volt egy ilyen pasi ( lehet ugyanaz 😂). A végén még engem hibáztatott, mert nem irkáltam naponta neki.

Szerintem is talomban voltam és annyira gerinctelen volt, hogy engem akart beállítani hibásnak, mert nem találkoztunk újra. Manipulatív undormány. Külsőre az is elég jól nézett ki, de amiket írt!

2022. aug. 23. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Amíg magad se tudod mit akarsz addig mástól se akarj semmit. Volt esze még tesztelt is így mentél a levesbe. Látnod kéne, vagy vak vagy?
2022. aug. 23. 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Hány éves volt ez a pasi 15? Xd
2022. aug. 23. 14:58
 7/14 A kérdező kommentje:
24
2022. aug. 23. 15:00
 8/14 anonim ***** válasza:
#4 37
2022. aug. 23. 15:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Lehet fontos: ha hívtam mindig egyből kijött és miután utoljára beszéltünk aznap összejött valami ronda csajjal
2022. aug. 23. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:
28%
Te mennyi vagy kérdező? Ne is bándd hogy ez így elment mert ez vicc xd mondjuk te is kicsit furcsának tűnsz számomra
2022. aug. 23. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!