Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiniként több idősebb pasi kikezdett velem. Mi számít betegesnek?
Tiniként nem voltam szent életű, 14 éves voltam mikor egy 24 éves ismerősöm kikezdett velem, le nem feküdtünk, csak csókolóztunk és lesz*ptam. Aztán 16 évesen volt egy 35 éves pasim majd 17 évesen volt egy 28 éves pasim 1 évig.
Később is az idősebb pasik tetszettek,a férjem is 10 évvel idősebb nálam
19 voltam mikor összejöttünk, ő 30 előtt nem sokkal.
Én ezeket nem érzem gáznak de múltkor valakivel beszéltem erről és szerinte ezek a tini kori dolgok nem egészségesek, mmint egyik férfi sem volt az.. szerintem a pedofil éretlen lányokra bukik, 14+ évesen már nem voltam az..
kérdező, hogyne lettél volna éretlen 14 évesen
most sem túlzottan lehetsz érett, ha még mindig ott tartasz, hogy azt gondolod, hogy ezzel semmi gond nem volt.
az egy dolog, hogy manapság egy kamasz csaj is felnőtt nőnek néz ki, csak agyilag kb. egy óvodás szintjén van, és egy mostani 20 éves csaj van kb. egy általános iskolás szintjén
nálunk az "érett nő" az azt jelenti, hogy nem teljesen agyhalott, és már talán nem hallgat annyi majkát, és nem puzsért olvas
Az a lényeg hogy te minek veszed ezt?
Ha te neked jól esett és ma is mosolyogva gondolsz rá, akkor ne foglalkozz velük.
Sokszor az irígység és a rossz indulat vezérli az embereket és nagyon okosak akarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!