Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Femceltelenítésre milyen pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Femceltelenítésre milyen pasi lenne jó?

Figyelt kérdés

A kérdés tehát adott. Külső és belső tulajdonságok egyaránt érdekelnének, melyek alapján szerintetek valaki kifejezetten jó választás lehet erre a dologra.

Mennyiben másak az ideális skillek/adottságok (külső és belső egyaránt), ha anyagiak is felmerülhetnek a szolgáltatásért cserébe?

Esetleg az idő múlásával avagy a szűzesség terhelő éveinek számával változnak a preferenciák is? 🤔

Ami egy 19 éves nőnek a legjobb, az ugyan úgy a TOP egy 30 éves csajnak is? Ki miről ábrándozik/ábrándozott mikor még szűz volt?

2022. aug. 24. 20:22
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
94%

Van egy haverom, ő régebben selyemfiúként tevékenykedett.

Egy 1 órás sima szex 15-20eFt, de sokszor volt, hogy egész estére mennie kellett - színházba, vacsorára, házibuliba, leánybúcsúba. Akkor többet kért el.

Bevállalt öreg vagy csúnyább nőket is - szerintem biztos találsz te is ilyet.

2022. aug. 24. 21:34
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
Miért vagy femcel?
2022. aug. 25. 02:30
 13/30 anonim ***** válasza:
77%

Ez attól függ, hogy mit gondolsz a pasikról, nem arról hogy szűz vagy.

2022. aug. 25. 06:55
 14/30 anonim ***** válasza:
78%

Gondolom egy minél jobb pasi kéne.

Olyan aki rendes, kedves stb.

Csak hát ezzel a pasival össze kéne jönni, nem pedig fizetni mert akkor szerintem nem változik meg a felfogásod.

2022. aug. 25. 06:58
 15/30 anonim ***** válasza:
69%

Küldtem privát üzenetet kérdező, hogy hogyan tudnád pontosítani a kérdésed.

De látom nincs komoly szándékod, hanem csak reakciókat vársz.

2022. aug. 25. 07:04
 16/30 anonim ***** válasza:
13: Nem vagyok férfigyűlölő, de azt érzem, hogy úgysem lehetek senkinek az, akit igazán akar. Csak pótlék lehetnék, az meg nem akarok.
2022. aug. 25. 08:35
 17/30 anonim ***** válasza:
77%

16 akkor rosszul érzed.

Mindig van olyan pasi akinek te vagy az álom nő

2022. aug. 25. 09:09
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f.szról hablatyol a kérdező? Biztos egy b.szatlan luvnya.
2022. aug. 30. 21:35
 19/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom mi az a femceltelenítés, meg femcel, de ha szexelni kell, akkor itt vagyok. Kölcsönös szimpátia esetén, akár ma este is ;) 32F
2022. szept. 10. 22:12
 20/30 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem én elég jó lennék benne. Igaz sokszor nagy a pofám, de nem csak az. Szívem is nagyon nagy 🤗

F30

2022. szept. 11. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!