Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femceltelenítésre milyen pasi lenne jó?
A kérdés tehát adott. Külső és belső tulajdonságok egyaránt érdekelnének, melyek alapján szerintetek valaki kifejezetten jó választás lehet erre a dologra.
Mennyiben másak az ideális skillek/adottságok (külső és belső egyaránt), ha anyagiak is felmerülhetnek a szolgáltatásért cserébe?
Esetleg az idő múlásával avagy a szűzesség terhelő éveinek számával változnak a preferenciák is? 🤔
Ami egy 19 éves nőnek a legjobb, az ugyan úgy a TOP egy 30 éves csajnak is? Ki miről ábrándozik/ábrándozott mikor még szűz volt?
Van egy haverom, ő régebben selyemfiúként tevékenykedett.
Egy 1 órás sima szex 15-20eFt, de sokszor volt, hogy egész estére mennie kellett - színházba, vacsorára, házibuliba, leánybúcsúba. Akkor többet kért el.
Bevállalt öreg vagy csúnyább nőket is - szerintem biztos találsz te is ilyet.
Ez attól függ, hogy mit gondolsz a pasikról, nem arról hogy szűz vagy.
Gondolom egy minél jobb pasi kéne.
Olyan aki rendes, kedves stb.
Csak hát ezzel a pasival össze kéne jönni, nem pedig fizetni mert akkor szerintem nem változik meg a felfogásod.
Küldtem privát üzenetet kérdező, hogy hogyan tudnád pontosítani a kérdésed.
De látom nincs komoly szándékod, hanem csak reakciókat vársz.
16 akkor rosszul érzed.
Mindig van olyan pasi akinek te vagy az álom nő
Szerintem én elég jó lennék benne. Igaz sokszor nagy a pofám, de nem csak az. Szívem is nagyon nagy 🤗
F30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!