Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok mindig kell nyál a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok mindig kell nyál a szex elott a puncihoz?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok es parommal egyitt vagyok 3 eve es csak vele volt meg szexem de most elegge ugy nez ki h vege lesz de felek h mas nem lesz ilyen ovatos pl egy buli utani kalandnal de sosincs annyi nedvem, meg nyallal is fajni szokott pedig mar 3 eve szexelunk heti 3szor kb

2023. febr. 19. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Erre találták ki a síkosítót.

Viszont ha rendszeresen nem nedvesedsz és fáj a szex, akkor ott vmi nagyon nincs rendben. Ha fáj, akkor több okból sem kellene csinálni. Lehet, h vmi fertőzésed van, ez esetbe vizsgáltasd ki. Lehet, hogy hüvelyszárazságod van, arra való a síkosító. De az is lehet, hogy nem kívánod eléggé a partnered, vagy nem elég óvatos, ez viszont sérülésekhez vezet, ami hosszú távon nagyon nem lesz neked jó.

2023. febr. 19. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Buli utáni kalandnál nem fognak óvatoskodni veled. Ha egyéjszakásra vágysz akkor ez van.
2023. febr. 19. 22:56
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem elég fontos és semmilyen krém vagy síkosító nem ad olyan tökéletes és természetes hatást. Nyilván csakis a kölcsönös szeretet és elfogadás mellett. Néhány nap alatt ez ritkán jöhet össze.
2023. febr. 19. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha van esze a pasinak nem fog nyalni egy buli után úgy hogy életében se látott még
2023. febr. 19. 23:10
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
Jobban is teszed ha a fickód kivágod ha annyira barom és éretlen a szexben hogy nem tudja magától h. figyelni kellene a lubrikációra. Azért van a nyelve, s ezért találták fel a síkosítót is.
2023. febr. 19. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindig kell. Sőt. Nekem igazából a védekezésen kívül, nem kellett semmi együttléthez. Persze ehhez egy rendes előjáték kell, de teljesen megfelelő nyál nélkül. Voltaképpen egy sikositó volna neked hasznos, de ha fájna így is, akkor mindenképpen nőgyógyászat!!! Nehogy valami nagyobb baj legyen esetleg a háttérben.. A kalandoknál pedig legyél óvatos, mert olyankor a másik fél nem biztos, hogy figyelmes meg óvatos meg cuki-muki lesz veled. (Mondjuk nem vagyok/voltam kalandor, de barátok meséltek egyet s mást..)
2023. febr. 19. 23:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes példa, hogy a sok gyakorlás mind hiába ha valaki béna/ostoba. A pasid gyaníthatóan nem tud eléggé felizgatni, azaz béna.

De hogy nem egy túliskolázott valaki az is biztos,mert kicsi esze ha lenne, venne legalább síkosítót.

Nem kérdező, nem kell hozzá nyál... Puncinedv kell hozzá. Ha valamiért mégsincs elég (fogamzásgátló tabletta miatt például), akkor ott a sikosító.

Hány évesek vagytok?

2023. febr. 20. 05:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!