Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, hölgyek, lányok! A lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hölgyek, lányok! A lent mellékelt izomzat már "túlgyúrtnak" számít nektek, vagy mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Volt valamelyik nap egy hasonló kérdés, de ott elkanyarodott a téma, és a kérdező sem mellékelt semmit, csak a válaszolókra bízta a válaszadást. Én elsősorban azt szeretném kérdezni - mert én is kíváncsi vagyok rá - hogyha CSAK a testi felépítettséget, fizikumot nézitek akkor az ilyen edzettebb, izmosabb fizikumról mint az első mi a véleményetek?

(Én csak kíváncsi vagyok rá tényleg, nem ilyen akarok lenni, én is csak viszonyítási alapot néznék :D )

1. (mára visszavonult orosz birkózó, csak a fizikumot nézzétek)

[link]

és

[link]

Ez már "sok"? Vagy még oké? Mit gondoltok?

vagy

2. A klasszikus sokat ment Jason Momoa body

[link]

jan. 4. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalatom szerint az én testem bejön nekik. 190 cm vagyok, ehhez 120 kg, nem háj (kb. maxinum 8-10 kg többletsúly van csak rajtam), de nem is izom. Amolyan masszív apatest. Leütnék bárkit kb.
jan. 4. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első két képen egy sportoló van, nagyon szépen kidolgozott testtel. Nekem sosem volt nagyon fontos, hogy valaki izmos legyen, de ez szerintem is nagyon esztétikus. Látszik, hogy mennyi munka van ebben. A Jason Momoa teste nem véletlenül ment nagyot, nekem is jobban tetszik a képen lévő állapotában. Ezért is kell bőven tenni, de egy alap szerencsés genetika is lehet a dologban. Arányos az egész teste, magas, nincs túlgyúrva, jó az alkata.

Megpróbáltam keresni példákat én is:

1. Szerintem ez bőven elég izom, jó alkat (nekem kicsit vékony, de nem találtam jobbat) [link]

[link]

2. Ez már felesleges, sok [link]

3. Nekem ilyesmi tetszik a legjobban, párom is hasonló [link]

Az összkép, az arányok amúgy mindig sokat számítanak.

jan. 4. 12:26
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Jason Momoa minden szempontból taszító. A teste, a feje, a tetkói minden.

Mindig is az olyan pasik tetszettek, mint Andrew Lincoln, James McAvoy, Robert Patrick (Terminátor2) stb.

Az 1. linkelt pasi nálam még éppen hogy elmegy.

Szerintem a férfiak többsége nem a nők miatt gyúrja ki magát ennyire, hanem saját maga miatt, illetve a többi férfi előtt akar menőzni. A nők egy szűkebb rétegének biztosan tetszik.

Inkább a gyúrásnak a járulékos előnyeit lehet kamatoztatni ismerkedésnél, például magabiztosabb, kitartóbb, pozitívabb, nyugodtabb vagy, mint egy olyan pasi, aki soha nem edz, hisztis, kishitű, lusta stb.

jan. 4. 12:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
jan. 4. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Nekem mindkettő testalkat már sok. Elismerésem annak, aki ennyi munkát fektet bele a testébe, de számomra ez már nem esztétikus. Ugyanúgy nem tetszik, mint a tipikus aputest.

Alapvetően a sportos test tetszik, amin látszik, hogy valaki figyel a testére, de nem is ez teszi ki az életének a nagyrészét. Elvont példa, de szerintem tökéletesen illusztrálja ezt Michelangelo Dávid szobra; amit egyébként a művész úgy alkotott meg, hogy a férfi ideált mutassa az antikvitás és a reneszánsz metszetében:

[link]

A páromnak is hasonló alkata (és haja) van, odáig vagyok érte.

Ha sportolókat nézzük, akkor átlagosan a műkorcsolyásoknak és az úszóknak van a legjobb teste. (Ismételten, általánosítva.)

jan. 4. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Még bőven jó. Kigyúrt párom van amúgy.
jan. 4. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
Nekem nagyon tetszik az ilyen testalkt és izomzat. 20/L
jan. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!