Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit ront egy férfi testen, ha nincs rajta látványos izomzat?
Mi számít látványosnak?
Ami nekem tetszik, szemrevaló, azt egy átlagos adottságú tini/fiatal férfi simán eléri némi edzéssel vagy akár anélkül is, ha nem zabálja magát két pofára tele és tesped, ereszt sörhasat meg ilyenek.
Szóval az ilyen nagyon kigyúrt hipermaszkulin férfiak nem tetszenek, de a kifejezetten ducik (5-10 kg felesleg simán belefér, de ne legyen akkora vastag combja és B kosaras melle, mint nekem) kövérek sem. A két véglet közül a "túlgyúrt" még mindig jobb, mert látom, hogy nem lusta, van, ami foglalkoztatja, kitölti az idejét, de szerintem a testépítés már egy kicsit túlkapás és rosszul érezném magam tőle:igénytelennek és valahogy másodlagosnak.
Szóval az ilyen vékonyba hajló átlag simán vonzóbb nekem, mint egy nagyon látványos izomzat. Persze vannak nők, akiknek ez az elvárásuk és vannak férfiak, akiknek a nagy izomzat segít, hogy legyen önbizalmuk, meg olyanok is, akiknek a mackós alkat jön be és a nagy has. Tehát megint elmondhatjuk, hogy mindenki magának akarjon megfelelni és lesz majd aki úgy szereti, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!