Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mentetek már rosszlányhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentetek már rosszlányhoz pisi szexre?

Figyelt kérdés
Volt aki kipróbalta fizetős lánnyal a pisit? Felkészült volt a lány? Értem ezalatt, hogy ivott eleget és nem a sárga büdös verzióval fogadott?

tegnapelőtt 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én már régóta készülök ilyen rosszlányhoz,de sajnos már vertek át így bizalmatlan vagyok!!

Pedig nagyon szeretem a pisit,de csak húzom a dolgot mert félek,h megint átvernek!46F

tegnapelőtt 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát. Átverősbe futottam én is bele. De biztos, hogy nem mind ilyen.
tegnapelőtt 18:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én rendszeresen járok pisire rosszlányokhoz. Olyanhoz menjetek, akiknek sok pozitív értékelése van, meg aki vevő egy kis telefonos részlet megbeszélésre, az valszeg nem fog átverni.

Mellesleg én a sárga pisit is szeretem, szeretem az illatát. Reggel szeretek menni, mert akkor minden lánynak sok jön, valamelyik 30 másodpercig engedte rám a nedűt.

tegnap 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:

1es vagyok!Igen!biztos,h nem mind ilyen,de a többsége pesten van nekem az túl messze van!

Zala,veszprém megyébe 3 is átvert már,de még fogok próbálkozni!

3as!én is szívesen átélném,h jó sokat engedjen rám a számba is!

tegnap 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!