Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt, hogy Jennifer Lawrence-nek mennyi pisis sztorija van médiában?
Nem hiszek a véletlenekben szerintem, ő valahol élvezi saját maga "szabadszelleműségét" sose rejtegette pisilős sztorijait...amikről bátran nyilatkozik. Szerintem ebben benne van az ő sorsszerűség és színész saját hozzáállása is (szabad akarat)
Mi a véleményetek?
Én mindenesetre imádom, hogy ilyen beállítottságú!
Igen! tessék csak "egy pár"👇
Jennifer Lawrence Took A Selfie Peeing While Making Mockingjay 1
Jennifer Lawrence Pees in a Bidet to Prove She’s Hygienic
'I was actually peeing in that photo': Jennifer Lawrence poses with her oblivious mom while she relieves herself
dailymail.co.uk
Jennifer Lawrence Just Showed the World a Photo of Her Peeing Because She Truly DGAF
Jennifer Lawrence once 'peed in a bucket' during wild night out with Adele and drag queens in NYC
Jennifer Lawrence Confesses She Peed All Over Herself in X-Men Costume
Jennifer Lawrence admits she PEES in sinks and never washes her hands after using the toilet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!