Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jennifer Lawrence vagy Kate Upton?
Mégis mi alapkán k***zod le Kate Uptont?
Tán fizettél neki?
Szerintem örülnél te, ha csak a lábnyomába márthatnád a fitymádat. :)
Kedves Miquel!
Nem az volt kérdés, hogy melyiket vennéd feleségül...
tegnap 00:20
Nocsak, egy rajongóval van dolgunk :). Hát nem tudom, nekem elég volt látnom ahogy ország-világ szeme láttára k***rválkodik valami reklámfilmben, nekem ez bőven elég, hogy se ne akarjak vele semmiféle kapcsolatot létesíteni és hogy megállapítsam és elmondjam, hogy ilyet normális ember persze csak a pénzért tesz, de akkor meg, ez esetben egy k***va. Attól, hogy nem konkrétan fizetsz neki szexuális szolgáltatásért, nem árulja direkt módon a testét, még lehet az, sőt engem az ilyen kis k**vák, akik vonaglanak ilyen 0 filmekben, meg partykon, rakják magukat, hogy elvidd őket a BMW-ddel és finanszírozd a rózsaszín életüket, azok sokkal aljasabbak és visszatetszőbbek, mint egy egyszerű lány, aki semmihez nem ért különösebben, lusta megaláztatni magát éhbérért a munkahelyén és ezért felrakja magát egy oldalra, hogy nyújt egy szexuális alapú szolgáltatást x összegért. Mert kell neki kenyérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!