Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is tartotok magatokról olyan meztelen fotókat mint Jennifer Lawrence?
Jennifer ellopott intim fotóiról az a véleményem (és nem csak nekem), hogy mivel az akarata ellenére, illegálisan kerültek nyilvánosságra, senkinek semmi köze hozzájuk, ezeket letölteni vagy megnézni is a kukkoláshoz hasonló tahóság. Attól még, hogy feltörték a tárhelyét, nem köztulajdon a teste.
Ha egy számodra fontos emberrel, például a húgoddal vagy a barátnőddel történne hasonló, azt valószínűleg te sem találnád szórakoztatónak.
Olvastam vele interjút, abban azt mondta, hogy az akkori párjával távkapcsolatban élt, és neki küldözgette a fotókat, azért készültek el (gondolom, a forgatások miatt voltak távkapcsolatban).
Én nem tartok magamról meztelen fotókat, pont azért, mert ki tudja, mikor kerül illektéktelen kezeke a telefonom, mikor törik fel... nem akarnám a net mocskában újralátni ezeket a képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!